CV Cateringmedewerker Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 61

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Werkzaamheden Als bedrijfsmanager was ik verantwoordelijke voor het verzorgen van ontbijt, lunches, diners, receptie en feesten voor de personeelsvereniging, het management en de directie van de KLM. Mijn taken waren onder anderen het bepalen van het menu, de inkoop, aansturen en regelen van de bediening, de planning, bar bezetting,en het ontvangen van de gasten. Maar ook overleg met diverse leveranciers aangaande de verzorging, aankleding en catering. Ik was budget verantwoordelijk en rapporteerde aan de directie.

Opleidingen en cursussen: bedrijfshulpverlening
sociale hygiene
vakbekwaamheid horecabedrijf

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een mensen mens die van aanpakken houd, het best kom ik tot mijn recht als ik mensen om mij heen heb. Ik ben sociaal en doe graag wat voor anderen. Ik ben eerlijk en oprecht en houd van directheid. Altijd vrolijk en positief en mocht het eens niet meezitten ga ik niet bij de pakken neerzitten maar zet mijn schouders eronder. Werk is erg belangrijk voor mij in het leven, stilzitten is niks voor mij en ik wil graag mijn steentje bijdragen in de maatschappij. In teamverband werken vind ik erg leuk en motiveer graag anderen waardoor ik zelf ook veel energie krijg. Verantwoording nemen gaat bij mij eigenlijk vanzelf want ik kan er slecht tegen als dingen dreigen mis te gaan. Ik zie er graag goed en verzorgd uit omdat ik het belangrijk vind om bij mensen een goede indruk achter te laten. Hardwerken maar ook genieten van het leven is helemaal mijn ding.

Hobby's en interesses: Softbal dames 1 team, Fitness, ik kijk graag naar voetbal en schaatsen. Genieten van het leven, uitgaan, lekker uiteten, gezellig met vrienden optrekken, vakanties en er zijn voor anderen.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV