CV Senior Business Analist Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 69

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring: Mijn werkervaring is in belangrijke mate bepaald door de verandering van papier als informatiedrager naar computer-to-computer uitwisseling van electronische informatie in de vorm van gestandaardiseerde berichten.
Ik nam deel aan veel overlegorganen zoals SWIFT User Group, SWIFT Gebruikersraad, Dutch Association Committee Securities Industry en standaardisatie groepen (ISO 15022 en ISO 20022) zoals de Global Securities Market Practice Group, waar ik
co-chair was van de van de groep voor Settlement en Reconciliation en de Dutch Securities Market Practice Group, waarvan ik een aantal jaren de voorzitter was.

Opleidingen en cursussen: Na mijn Gymnasium B (college Hageveld te Heemstede) heb ik een kandidaatsexamen Economie behaald op de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Sinds 1978 werkzaam in IT en als business analist / consultant in de financiële dienstverlening, waartoe ik een groot aantal cursussen heb gevolgd voor systeemontwerper, informatie analist, projectleider e.d.

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: ik ben een analytisch persoon, klantgericht, ben een teamspeler en vind het leuk om anderen te begeleiden.

Hobby's en interesses: Ik zwem graag en heb veel gereisd.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV