CV Grondstewardess Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 66

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Ik heb in het Park Plaza Airport Lijnden gewerkt als ontbijtmedewerker. De werkzaamheden waren zeer divers. Van het ontvangen van gasten tot het bijhouden van de buffetten. Ook heb ik gewerkt als Banqueting medewerker.

Opleidingen en cursussen: Momenteel volg ik een cursus Spaans en Sociale Hygiene. Voor Sociale Hygiene zal ik 23 maart aanstaande examen doen.

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik vind het bijzonder fijn om met mensen te werken. Een uitstekende service verlenen staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben zeer stressbestendig en heb zeker geen van 09.00 tot 17.00 mentaliteit. Ik ben 58 jaar maar in mijn doen en laten vind ik mezelf zeker 20 jaar jonger. Nieuwe dingen leren, daar blijf je jong bij en houdt je scherp. Ik ben zelden ziek en zal altijd collega's helpen. Nee, dit is geen plaatje wat ik u voorschotel, zo ben ik gewoon.

Hobby's en interesses: Hardlopen, fitnessen en fietsen doe ik graag.
Koken en bakken vind ik heerlijk om te doen. Ook doe ik vrijwilligerswerk in het Leo Polakhuis op een afdeling met dementere ouderen.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV