CV Medewerker Financiële Administratie Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 41

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 2004 - 2005
Afstudeeronderzoek voor Woningbouwcorporatie Eigen Haard.
De opdracht was het maken van een rendement/ risicoanalyse van de volledige vastgoedportefeuille (destijds 40.000 woningen onderverdeeld in 152 complexen).
Verantwoordelijkheden: creëren van een methode, waarmee de te voeren strategie per complex onderbouwd kon worden. De door mij ontwikkelde methodiek is tot op heden in gebruik.
Werkzaamheden: informatie verzamelen en wegingen toekennen, veel adviezen gevraagd aan specialisten en mensen die op de locaties werken.

2003
Stage bij Dienst Waterbeheer in Hilversum
Medewerker van de afdeling Planning en Control,
Werkzaamheden en verantwoordelijkheden: opstellen van managementrapportages, controle van budgetten, lokaliseren van prestatie indicatoren en kostenbepalende factoren.

Opleidingen en cursussen: HBO bedrijfseconomie aan de HES Amsterdam

WO financieel management met specialisatie in ICT en kennismanagement aan de UvA

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Zowel zelfstandig als in teamverband in staat om financiële structuren inzichtelijk te maken door cijfers te interpreteren, snel contacten te leggen en prestatiegericht te werken.
Sterke ambitie om te groeien en zeer gemotiveerd om door te blijven leren van; directe werkervaringen, kennis van collega’s en relevante literatuur.
Meerwaarde van teamwork voor mijn persoonlijke- en groepsprestaties ondervonden tijdens werk, studie en verenigingsactiviteiten.

Hobby's en interesses: Zwemmen, lezen, biljart, films & in gezelschap koken en eten

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV