CV Evenementen medewerker ZZP Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 52

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 2014 – 2015 Freelance producer SBS Productions Ondersteuning van productieteam bij opstarten van het vernieuwde Shownieuws. Later op oproepbasis ingevallen bij onderbezetting.

2012 – 2013 Projectmedewerker UWV Amsterdam Beleidsadviseur voor het project Herinrichting Post en Logistiek en Centralisatie Post en Archieven.

2005 – 2012 Productieleider TV Diverse opdrachtgevers Leidinggevende en eindverantwoordelijke voor het organisatorisch en technisch proces van televisieproducties.

2003 – 2005 Producer TV Diverse opdrachtgevers Zelfstandig uitvoerende functie waarbij de eindverantwoordelijkheid lag bij productieleider of uitvoerend producent.

Opleidingen en cursussen: 1994 – 1998
HBO Culturele Maatschappelijke Vorming
Afstudeerrichting: Evenementenorganisatie
Fontys Hogeschool Eindhoven
Diploma behaald

1992 – 1993
HBO Drama en Theaterkunsten
Fontys Hogeschool Eindhoven

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Plannen, organiseren en aanpakken zit mij in het bloed. Het geeft me veel voldoening als mensen prettig kunnen werken en een project een succes wordt. Flexibiliteit en creativiteit draag ik daarbij hoog in het vaandel. Wat mij betreft is ‘kan niet’ eigenlijk geen optie.
Ik kom goed tot mijn recht op een werkplek met een levendige sfeer. Mijn motto is ‘complexe zaken simpel maken en elke dag een beetje beter’. Dat vergt uiteraard creativiteit van het team en respect voor elkaar. Zo zie ik het graag en daarvoor wil ik me inzetten.

Hobby's en interesses: Competenties:
• Planmatig werken met focus op het gewenste resultaat
• Vaardig in het stimuleren en enthousiasmeren van mensen.
• Proactief, flexibel en stressbestendig
• Goede sociale en communicatieve
vaardigheden

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV