CV Administratief Nederlands Engels Turks ZZP Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 40

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Momenteel ben ik op zoek naar een functie die aansluit bij mijn vaardigheden en interesses. Vooral het proactieve houding en cijfermatig inzicht binnen de verschillende functies spreekt mij aan, aangezien bij mijn vorige werkgevers ook met die punten aan het werk ging. Daarnaast ben ik accuraat en stressbestendig. Mijn laatste werkgever Kocakgold Consultancy heb ik mij bezig gehouden met zowel directe klantencontacten en alle administratieve werkzaamheden. Tevens was ik de manager/leidinggevende van het kantoor.

Opleidingen en cursussen: Ik heb een opleiding PDB gevolgd en diploma behaald, inmiddels ben ik in 2016 begonnen met MBA. Tevens heb ik via IPD-Opleidingen verschillende trainingen gevolgd zoals training Excel en training vennootschapsbelasting.

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een enthousiast persoon die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Men omschrijft mij als een persoon met groeipotentie en iemand met de wil om te leren en mee te denken. Daarnaast vind ik het leuk om verantwoordelijkheid te dragen. Binnen een organisatie ben ik iemand die gedreven en betrokken is bij de werkzaamheden. Hiernaast ben ik zeer klant- en servicegericht.

Hobby's en interesses: Bos wandelen, theater, bioscoop.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV