CV Grondstewardess Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 26

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: In februari 2016 heb ik een halfjaar stage gelopen in de Hospitality en in februari 2017 heb ik een halfjaar stage gelopen als grondstewardess bij het bedrijf Swissport, hierdoor bezit ik ook een systeem waar mee gewerkt word voor verschillende maatschappijen en bezit ik momenteel ook nog een Schiphol pas en bruggen pas. Daarnaast heb ik verschillende stages gelopen als hostess bij verschillende Carrièrebeurzen en bij het WK volleybal op de Dam.

Opleidingen en cursussen: Sinds Augustus 2017 bezit ik een MBO 4 diploma luchtvaartdienstverlening. Verder heb ik voor de start van mijn stage op Schiphol 2 weken een cursus gevolgd bij het bedrijf Swissport.

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een gedreven en leergierige dame die altijd klaar staat voor een nieuwe uitdaging, flexibele/zware werktijden en werkzaamheden schrikken mij niet af dankzij mijn afgelopen werkervaringen. Verder vind ik de dynamische sfeer op Schiphol erg fijn en geeft het mij de energie om hard mijn best te doen om elke passagier zich als een individu te laten voelen.

Hobby's en interesses: Mijn interesses is vooral verzorging, ik vind het altijd fijn om er leuk netjes representatief en verzorgd uit te zien, maar ook zo te voelen! Daarnaast hou ik er wel van om lekker op de bank te liggen met een spannende boek.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV