CV content manager Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 45

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring:
Periode: 2015 – 2017
Werkgever: G + J Media
Functie: Digital content manager Jan-magazine.nl
Jobinvulling: Als digital content manager heb ik de site van jan-magazine.nl hergelanceerd. Ik schreef de content strategie en begeleidde de oplevering van de site, met de nadruk op het opschroeven van het unieke verkeer en engagement op de sociale kanalen en tegelijkertijd het terugschroeven van de uitgaven. Dit leidde tot een verdrievoudiging van het unieke bereik van de website.

Periode: 2014 –2015
Werkgever: Hearst Magazines
Functie: Coördinator online Harpersbazaar.nl
Jobinvulling: Met een klein team van bouwers en ontwerpers heb ik de website van Harper’ s Bazaar op poten gezet. Op basis van de eisen gesteld door de hoofdredacteur ontwikkelde ik het volledige plan voor de site, waaronder de contentstrategie, gewenste look en feel, usability, social media en samenspel print en online.

Periode: 2008 - 2015
Werkgever: Hachette Filipacchi Media / Hearst magazines
Functie: Senior editor ELLE.nl
Jobinvulling: Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij ELLE.nl. Ik ben aanspreekpunt, coördineer de redactionele planning zorg dat alles van een leien dakje loopt. Ook onderhoud ik contacten met adverteerders, pr-bureaus en freelancers. In mijn tijd bij ELLE heb ik meerdere channels voor de website bedacht en uitgerold - waaronder het Health-platform - en meegedacht over apps en games.



Periode: 2006- 2007
Werkgever: Persbureau Novum Nieuws
Functie: Tekst- en beeldredacteur internet
Jobinvulling: Voor Novum was ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke productie van tekst- en video-items voor internet van begin tot eind. Verslaggeven, filmen, monteren, voice-overs schrijven en nadenken over het inhoudelijk doorontwikkelen van concepten; ik deed het allemaal.

Periode: 2007
Werkgever: Sparkx.com
Functie: Columnist en verslaggever
Jobinvulling: Naast mijn werk voor Lensink Van Berkel en Novum Nieuws schreef ik voor het online magazine Sparkx.com - een mengeling tussen Facebook en The Inner Circle, opgeluisterd met columns en interviews - een column over mijn leven in Amsterdam en sprak ik ondernemers.

Opleidingen en cursussen: 2001-2005 Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam
Diploma behaald

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV