CV Chefkok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 60

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Chef kok (eerste 2 jaar zelfstandig werkende kok)
2017 – eind 2020 | Vermaat Groep, locatie Booking.com in Amsterdam
• Verantwoordelijkheid voor de keuken van de bedrijfscatering en de dagelijkse gang van zaken;
• Aansturen van het personeel
• Opstellen van menu’s en bestellen van diverse ingrediënten;
• Als contactpersoon fungeren voor de gasten;
• Adviseren over allergenen en bij dieetwensen.
 Assistent van de manager.
Chef de parti & ambulant kok
2005 - 2015 | NH Amsterdam Center Hotel in Amsterdam
• Toezien op de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden in de keuken;
• Instrueren, adviseren en zo nodig corrigeren van collega’s;
• Opstellen van planningen voor onder meer de hoeveelheid te bereiden producten en de genodigde producten;
• Toezien op naleving van veiligheidsvoorschriften onder meer op basis van arbowetgeving en HACCP-richtlijnen.

Opleidingen en cursussen: MBO 2 Kok
Mondriaan ROC
2012 | Diploma behaald
Staatsexamen Nt2
ROC van Amsterdam
2001 - 2004 | Diploma behaald
Kunstacademie
Accademia di Belle Arti, Napoli
1980 - 1985 | Diploma behaald

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Mijn naam is Stefania en ik kom uit Italië. Ik heb altijd een passie gehad voor alles wat met eten te maken heeft.
Sinds ik in Nederland woon heb ik de voldoening gehad om te mogen werken voor uitstekende restaurants, hotels, en cateringbedrijven. Ik werk hard, snel, schoon en voldoe aan elk verzoek van de gast. Ik zou graag deel willen uitmaken van een omgeving waar ik mijn positiviteit, liefde voor eten en natuurlijk mijn ervaring kan uiten. Kan ik mijn passie voor eten en gastvrijheid doorgeven aan uw gasten?

Hobby's en interesses: • Reizen
• Verzamelen authentieke kookboeken
• Kunst
• Watersport

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV