CV chef-kok Amsterdam
Persoonsgegevens:
Geslacht: Man
Leeftijd: 57
Woonplaats: Amsterdam
Kennis, opleidingen en ervaring:
Opleiding: MBO/ MTS
Stages en werkervaring: Bedrijf: The Fifth Reguliersdwarsstraat
Periode: heden 2007
Functie: Chef-kok
Taken: klassiek Mediterraanse keuken
Bedrijf: Culinair uitzendbureau cuisine detache Utrecht
Periode: Augustus 2005 2006
Functie: Souschef
Taken: Verschillend uitzendwerk als zelfstandig werkende kok bij diverse
kwaliteits-restaurants; o.a. Amstel Hotel, Ron Blauw, Oudekerk a.d.
Amstel, etc.
Bedrijf: Shape All-In Center en Strand West.
Periode: Juli 2003 Augustus 2005
Functie: Chef-kok
Taken: Shape is een sportschool met een café- / lounge-restaurant eraan
vast. Er zijn o.a dj-avonden en feesten. Ik was daar chef-kok en maakte menus in diverse internationale stijlen zoals japans, thais en mediterraans.
Zomer 2005 heb ik de keuken van het nieuw te openen Strand West opgezet. Dit is een groot project geweest waarbij ik betrokken ben geweest bij het aannemen van personeel, het opstellen van de menus en het volledig operationeel maken van de keuken
Bedrijf: Sodexho Directiecatering - Projekt Telford Amsterdam-Z.O.
Periode: Juli 2000 Juli 2003
Functie: Chef-kok
Taken: Het bereiden en uitgeven van maaltijden. Het samenstellen van de menu-
planning en kwaliteitseisen van de bedrijfscatering. Het op peil houden van de
voorraad, het maken van kostprijsberekeningen voor de menus. Het hygiëne
hygiënisch en operationeel houden van het materiaal, materieel en werkruimten
Bedrijf: Shape All-In Center Amsterdam
Periode: Maart 1998 April 2000
Functie: Chef-kok
Taken: Zoals hierboven genoemd
Bedrijf: Sa Garaffa Formentera / Ibiza
Periode: Maart 1996 Februari 1998
Functie: Chef-kok
Taken: Sa Garaffa is een internationaal tapas-restaurant met bar, gelegen aan
het strand met zicht op Ibiza.
Dagelijkse inkoop op groente- en vismarkt. Het samenstellen van de menukaarten, het aansturen van de koks, en het maken van de kostprijsberekeningen. De menus die we voerden bestonden uit veel vis van de plancha, vlees van de grill op het terras, veel salades, tapas en typisch Spaanse nagerechten.
Bedrijf: Fellini Amsterdam
Periode: April 1994 Maart 1996
Functie: Chef-kok
Taken: Fellini was een restaurant met Italiaanse haute cuisine. Samen met de eigenaar betrokken geweest bij het opzetten van het etablissement. We hebben de originele, vrij eenvoudige kaart aangepast en ontwikkeld tot een kaart met Italiaanse haute cuisine.
Bedrijf: Haarlemse Heren Haarlem
Periode: Mei 1991 Maart 1994
Functie: Chef-kok
Taken: Betrokken geweest bij het opzetten van een nieuwe zaak.
De formule was het vrij kiezen van gerechten uit de à la carte kaart wat
tevens een menu werd voor een vaste prijs.
De keuken was Frans Bourgondisch - Mediterraans.
Bedrijf: Hotel zum Storchen Zürich, Zwitserland
Periode: December 1989 April 1991
Functie: Chef de Partie / Chef Tournant
Taken: Hotel zum Storchen is een klassiek, Frans hotel waar ik veel ervaring heb opgedaan onder begeleiding van een meesterchef Michel Stein. De stijl van koken was volgens de kookbijbel Eugene Paulis.
Bedrijf: Brezza di Bedero Luino Lago Maggiore, Italië
Periode: September 1988 September 1989
Functie: Zelfstandig werkende kok
Taken: Brezza di Bredero Luino is een Italiaans bergrestaurant. Veel ervaring opgedaan in streekgebonden gerechten. Ik heb pastas leren maken,
worsten gedraaid, pizzas gebakken etc.
September 1987 Restaurant Cost gaat voor de Baat uit Amsterdam
Augustus 1987 Vijfdejaars leerling kok
September 1986 Hotel Américain Amsterdam
September 1987 Vierdejaars leerling kok
September 1985 Keizer Bodega Amsterdam
September 1986 Derdejaars leerling kok
Opleidingen en cursussen: Sept 1984 SVH Leerlingstelsel
Juni 1987 opleiding tot vijfdejaars restaurantkok
Sept 1981 juni 1984 Lager beroepsonderwijs (koken-serveren)
Overige informatie:
Rijbewijs: A,B
Eigen vervoer: Nee
Persoonlijke eigenschappen: ik ben een zeer creatieve kok,stresbestendigt,teamplayer.motivator,en vooral een aardig mens
Hobby's en interesses:
Gewenste contractvorm: Fulltime
Gerelateerde Cv's
-
Controller
HBO/ HTSAmsterdamParttimeJuni 2016: Part Time Controller bij Young in Prison Augustus 2012 Juli 2015: Finance Manager Greenpeace EU en Senior Financieel Medewerker Greenpeace Nederland Dec 2010 – Feb 2012 : De Bascule,... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker, verkoop specialist boeken tijdschriften
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeV&D als verkoper apics flexjobs orderpicker
Bekijk CV -
Management Assistent
HBO/ HTSAmsterdamFulltime*Afstudeeronderzoek ‘Retire with Graffiti&Street art’.(Een kapitaalkrachtige doelgroep koppelen aan graffiti&street art) *Opdracht Trajectum Lumen (gemeente Utrecht) als projectleider *artKi... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker
MBO/ MTSAmsterdamFulltimeUNITED COLOR OF BENETTON. (Holland). July, 2012- June, Currently. (Netherlands) -Making expeditions and preparing orders. -Scanning and control of inventory. -Organizing and delivering the goods... Lees meer
Bekijk CV -
Horeca medewerker
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeik heb gewerkt bij horcabedrijf vermaat.
Bekijk CV