CV chef kok/beeldend kunstenaar Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 59

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: Vanaf 2009 Kunstdiners voor kleine gezelschappen ( tot +/- 18 personen).
Projecten op Basisschool de Kraanvogel (Kalligrafie & kook workshop)

1999 t/m 30.06.08 Chef-kok bij Cantina De groene Olifant.
Opleiden en begeleiden hulpkoks, voeren van sollicitatiegesprekken, aansturen personeel, samenstellen menu’s.


2002 t/m 2006 Geven van kunstdiners.
Organiseren van diner’s onder begeleiding van muziek.
Samensmelting van zintuigen: genot voor gehoor, zicht,
reuk, tast en smaak.

2004 t/m 2006 Gastdocent fotografie aan het Marcanti College

2002 t/m 2004 Projecten beeldende vorming groep 2 t/m 7 aan Basisschool De Zwaluw te Nes a/d Amstel

1997 t/m heden Autonoom beeldend kunstenaar. Jaarlijks solo expositie. Sinds 2005 eigen expositieruimte.

1994 t/m 2000 Amsteltuin: In dienst van landschapsarchitect Albert Hooijer: Aanleg tuinen en plaatsen van beelden

1986 t/m 1999 Privé kok bij Martin Schroder en Hare koninklijke Hoogheid koningin
Beatrix.samengewerkt met verschillende meesterkoks waaronder Cas Spijkers, Kranenborg en Paul Fagel.

1985 t/m 1986 Wonen en werken in Brazilië

Opleidingen en cursussen: 1993 t/m 1997 Gerrit Rietveld Academie


1981 t/m 1985 Middelbare Hotelschool.

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:






Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV