CV chefkok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 59

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Augustus 2006 tot Februari 2010:

Directeur/chef-kok
Koken op Locatie BV , handelsnaam Pollux eten&drinken te Amsterdam

Verantwoordelijk voor de exploitatie van het restaurant en de banketing
Restaurant 60 zitplaatsen
Café 40 plaatsen
4 zalen 320 plaatsen

• Leiding over keuken, restaurant en algemene dienst.
• Dagelijkse taken ; keuken organiseren, boekhouding, sales, personeelszaken, e-mail afhandeling en computerbeheer.
• Daarnaast indien nodig ondersteunen op alle vlakken in het bedrijf.
• Leiding over 12-18 personeelsleden

Januari 1994 t/m augustus 2006:
Zelfstandig ondernemer/eigenaar/chefkok

Werelds Partycatering te Haarlem

Totaalconcept catering voor de zakelijke en particuliere markt
• Verzorging van ontbijt, lunch, diner, souper, luxe borrelgarnituren en dranken
• Wereldse thema’s ; Italiaanse, Spaanse, Franse, Japanse, Thaise, Marokkaanse, Amerikaanse, Caribische en Hollandse buffetten
• Alle gerechten bereid uit eigen keuken.
• Eigen inkoop, bereiding, transport, en serveren.
• Buffetten van 20-250 personen.
• Private cooking bij particulieren (tussen de 2 en 20 personen)
• Op afroepbasis 8 personeelsleden voor de keuken en bediening

November 1993 t/m December 1994: Sous-Chefkok

Restaurant Het Gemaal te Halfweg

Chef-kok tijdens ziekte half jaar vervangen
Franse keuken met Caribische en Aziatische invloeden
Restaurant met 65 zitplaatsen en terras met 50 zitplaatsen
A la carte kaart en besloten feesten

Juli 1992- Oktober 1993: Sous-Chefkok

Hilton International te Amsterdam

Verantwoordelijk met een brigade van 17 koks voor productie en uitgifte van:
- Restaurant terras 120 couverts
- Roomservice 400 kamers
- Café
- Banketing tot 1600 gasten

Oktober 1991-juli 1992: Sous-Chef-kok

Lido te Amsterdam

Restaurant Gauguin tot 80 couverts
- Frans-Aziatisch fusion keuken
Theater restaurant tot 300 couvertes
- Keuze 4 gangenmenu
Brasserie tot 100 couverts
- Authentieke franse keuken
Café-terras tot 120 couverts
- Flo concept
Verantwoordelijk voor de productie en uitgifte in een brigade van 19 koks

Oktober 1989- Oktober 1991: Kok B

Restaurant d’Vijff Vlieghen te Amsterdam

Nieuw Nederlandse Keuken
A la carte restaurant 100 couverts per avond
Partijen tot 100 personen
Rôti, entremetier, garde en patisserie

1987-1989 :Chef de Partie

Holliday Inn Crown Plaza te Amsterdam

1987: Kok A

Aviorama Schiphol Amsterdam

1986: Assistent Kok

Noord en Zuid Hollands Koffiehuis te Amsterdam


Opleidingen en cursussen: 1979-1984 Lyceum Fons Vitae

1985 Gooise MTS Bouwkunde

1985-1986 Militaire dienst
Functie : motorordonnans/kok

Diploma’s:
HAVO
SVH Vakbekwaamheid Cafébedrijf
SVH Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf
SVH Restaurantkok
SVH Leermeester


Pc-vaardigheden:
• MS Office (Word, Excel, Publisher, PowerPoint, Access, Outlook)
• Photoshop
• Web-design

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Sociaal
Collegiaal
Stresbestendig
Breed orienterend
Volhouder
All-rounder

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV