CV zelfstandig werkend kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 52

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: LBO/ LTS

Stages en werkervaring: Huidige baan
2013
Zelfstandig werkend kok
Topkoks
Opdrachtgevers:
Bedrijfs catering Tommy Hilfiger
Restaurant People´s Place

2011/2012
Zelstandig werkend kok
Cuise/ Culinaire Makelaar
Opdrachtgevers:
Novotel Amstelveen
Borrelfabriek
Boenk catering Voorburg
Center parks Zeewolde
St.Jacob productiekeuken Amsterdam
A Matter of Taste Amsterdam

2010
Werkzaamheden: dinercruises voorbereiden/ doorgeven.
Mis en place draaien, zelf vers bereiden van voorgerechten,
soepen, hoofdgerechten,nagerechten en buffetten
Schoonhouden van de keuken volgens HACCP
Werktijden van 12:00 tot + 21:30
Aantal zitplaatsen voor diner ongeveer 260
Naargelang wat voor boten er beschikbaar zijn
Daarnaast catering buiten de deur
Keukenbrigade: 1 leerling kok en eigenaar
Functie: chef-kok

2008/2009
Horeca flex bureau/ Cuisine Détachee
Functie: Zelfstandig werkend kok
Opdracht gevers:
PUUR Producties Amsterdam Noord
Mis en place draaien voor partijen, barbecue buiten de deur
Side platte diners, site down diners en walking diners op locatie doorgeven
Keuken brigade: van 3 tot 10 koks
Werktijden 10:00 tot +-22:00
Locatie´s : ’t Lichtschip Amsterdam Noord
Finly House Loosdrecht
Inn Style Maarssen

UWV Amsterdam
Bedrijfscatering
Voorbereiden lunch, doorgeven lunch
Mis en place draaien voor volgende dag
Keukenbrigade: 2 koks
Werktijden 07:00 tot 16:00
Schoonhouden van de keuken volgens HACCP

ABN/AMRO Bank Amsterdam
Voorbereiden lunch/ diner, doorgeven lunch/diner
Mis en place draaien voor volgende dag
Keukenbrigade: 6 koks
Werktijden 07:00 tot 16:00
Schoonhouden van de keuken volgens HACCP



St. Jacob verpleegtehuis Amsterdam
Voorbereiden mis en place productiekeuken
Maaltijden voorbereiden doormiddel van band draaien
+-450 maaltijden per dag
Keukenbrigade : 10 koks
Werktijden 06:00 tot 16:00
Schoonmaken keuken volgens HACCP

Theater CARRÉ Amsterdam
Albron Catering
Voorbereide aanlevering
Restaurant draaien met keuzemenu
Zitplaatsen 80 boven, 60 beneden
Keukenbrigade : 2 koks boven, 2 koks beneden
Werktijden 15:00 tot 20:00

ABN/AMRO Tennistoernooi Rotterdam AHOY 2008
O7 Party Catering
Functie: Chef Banqueting 8 dagen lang
Dagelijks +- 8000 verse items bereiden
Keukenbrigade : 10 koks
Zeer tevreden opdrachtgever
Werktijden 07:00 tot 22:00

2007
Tempo-Team Amsterdam
Renaissance hotel Amsterdam
Functie: zelfstandig werkend kok
A la minuut ontbijt bereiden in het restaurant voor +- 100 gasten
Mis en place draaien voor diner partijen en a la carte
Doorgeven van diner partijen
Schoon houden keuken volgens HAACP
Keukenbrigade : 8 koks
Aantal kamers : 400
Zitplaatsen restaurant : 200
Daarnaast nog een aantal zalen voor grote partijen

Shell Research bedrijfscatering Amsterdam
Functie: zelfstandig werkend kok warme keuken
Bestellingen debarrasseren, mis en place voorbereiden voor de lunch
Het bereiden van verse producten voor : vegetarische, vis, vlees en gevogeltegerechten
Doorgeven van de lunch en aansturen van de warme keuken
Speciaal aandacht gegeven aan de vegetarische gerechten(complete maaltijden)
Hierdoor liep het aantal vegetarische gerechten geleidelijk op van 30 naar 120 per dag tegenover 90 vleesgerechten; een succes!
Keukenbrigade : 6 koks
Aantal gasten +- 600

Voorbeeld vegetarische maaltijd:
Huisgemaakte volkoren kruidenbrood
Gevuld met brie ,gekookte aardappels en prei
Erg gewild bij het personeel van Shell

2004/2006
Jaarbeurs Utrecht
Functie: Zelfstandig werkend kok
Mis en place bereiden voor warme en koude keuken
Voor beursen, concerten en evenementen
Op locatie site down diners doorgeven:
Gemeentehuis, Rotterdam
Kleine kerk, Den Haag
Grote kerk, Den Haag

Nieuw LUXOR Theater Rotterdam
Functie: Chef-kok
Mis en place draaien voor lunch en diner
Bestellingen doen, eigen recepten, eigen leverancier
Lunch, diners en buffetten gedraaid voor optredens van o.a.:
Brigitte Kaandorp, Paul de Leeuw, Frans Bouwer, Ilse de Lange
Guus Meeuwis en Erik van Muiswinkel
Volgens HACCP
Aantal zitplaatsen: 150
Keukenbrigade: 3 koks

2002/ 2004
Cuisine Détachee, Maarssen
Referentie en getuigschrift
Functie: Souschef
Opdrachtgevers: Martin Air (o7) catering Nieuw Vennep
De RAI catering Amsterdam
Verhaaf catering Hoofdorp
Eurest bedrijfscatering Politie Amsterdam
Zowel in de koude,warme en dessert keuken gewerkt volgens HACCP
Grootste partij bij Martin Air ooit aan meegewerkt is 16.000 gasten
In het Gelredome in vorm van koud, warm en dessertbuffet
Keukenbrigade: 80 koks

1999/ 2002
Restaurant Rendes Vous De Bonte Koe, Oudewater
Referentie en getuigenschrift
Functie: Souschef
Mis en place maken, koude als warme keuken, ´s avonds diner draaien, koude keuken zowel voorgerechten, tussengerechten als nagerechten
Tussendoor de chef-kok assisteren bij de warme kant
Frans/ Italiaanse keuken
Werktijden van 15:00 tot 22:30
Aantal zitplaatsen: 60 gasten
Chef-kok: Peter de Vries

1997/ 1999
Eethuisje ´t Backertje, Oudewater
Functie: chef-kok
Mis en place maken, lunch en diner draaien
Zomers drukker vanwege terras met 1 hulpkok erbij in de avond
Volgens HACCP
´s Zomers fruit, groente en kruiden van mijn vaders tuin
Zitplaatsen binnen: 35 gasten
Zitplaatsen buiten : 60 gasten
Simpele Hollandse keuken
Werktijden van 10:00 tot 22:00

1996/ 1997
Restaurant De Herberg, Kamerik
Functie: Chef-kok
Om de drie maanden zelf menukaarten maken
Eigen recepten voor salades, dressings, soepen
vis, gevogelte, vlees en desserts
Mis en place koude en warme kant en diner draaien
Volgens HACCP
´s Zomers vers fruit, groente en kruiden van mijn vaders tuin
Zitplaatsen 35 gasten
Frans/ Italiaanse kaart
Werktijden 13:00 tot 22:00

1994/1996
Restaurant Tantes Bistro, Utrecht
Functie: Zelfstandig werkend kok
Mis en place en lunchbuffetten draaien
Bourgondische maken max. 200 gasten
Gourmet max. 100 gasten
A la carte draaien in teamverband max. 125 gasten
Nederlands/ Franse kaart
Keukenbrigade: 6 koks
Werktijden 10:00 tot 21:00
Chef-kok: Klaas de Vries

1993/1994
Militaire dienstplicht luchtmacht, Arnhem
Functie: Soldaat/ Zelfstandig werkend kok
Mis en place maken, ontbijt, lunch en diner draaien
Schoonmaken keuken
Keukenbrigade: 8 koks
Dagelijks aantal gasten: 600
Wektijden 05:30 tot 18:00

1992/ 1993
Restaurant De Malle Molen, Gouda
Functie: Chef-kok
Mis en place maken, diner draaien
Warme keuken als koude/ dessert keuken
Luxe franse kaart
Zitplaatsen: 35 gasten
Werktijden 13:00 tot 20:00
Eigenaar: André Broers

1991/1992
Restaurant Het Polmanshuis, Utrecht
3e jaars leerling-kok
Chef de partie koude en patisserie keuken
Mis en place maken, a la carte lunch en diner draaien
Werktijden 10:00 tot 21:00
Zitplaatsen : 125 gasten
Proeflokaal : 100 gasten
Chef-kok: Carel Jacobs

1990/1991
Restaurant De Schans, Willeskop (Montfoort)
2e Jaars leerling kok, Commies de cuisine
Mis en place maken, chef-kok assisteren met a la carte lunch en diner
Werken met dure producten, luxe franse kaart en werd er zo vers mogelijk gekookt
Zeer veel geleerd van koken op hoog niveau
Veel productkennis opgedaan
Werktijden 11:00 tot 21:00
Zitplaatsen: 40 gasten
Chef-kok: Adrie de Korte

1989/1990
Restaurant De Leeuw, Woerden
Stage/gewerkt als kok mis en place
Assisteren van chef-kok met a la carte lunch,diner
Werktijden 11:00 tot 22:00
Goede basiskennis geleerd op gebied van koken
Zitplaatsen: 60 gasten
Chef-kok: Robert Tegelenbosch

1988/ 1989
Restaurant De Kwakel, Polsbroek
Stage hulpkok
Ziekenhuis het Groene Hart, Gouda
Stage hulpkok
Restaurant ’t Carillon, Gouda
Stage hulpkok

Opleidingen en cursussen: Opleidingen,

LTS Nieuwe Vaart, Gouda
1988,1989:
Consumptieve Technieken
B niveau vakgericht brood/ banket
B niveau vakgericht koken/ serveren
Juli 1989 diploma behaald

1989/ 1990:
Consumptieve Technieken
C niveau vakgericht brood en banket
C niveau vakgericht koken/ serveren
Juli 1990 diploma behaald

Gildevaart, Nieuwegein
1991/ 1992:
3e jaar SVH leerlingstelsel
Zelfstandig werkend kok
Juli 1992 diploma behaald.

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Minpunten:
Hou er niet van om a la carte te werken, omdat dit vaak met stress samengaat.
Geen rijbewijs, omdat ik me prima kan redden met openbaar vervoer en fiets.

Plus punten:
Positief als het gaat om schoonmaak werkzaamheden in de keuken.
Werk graag opgeruimd en netjes.
Assisteer graag collega´s als ze in de problemen zitten.
Hoe kan ik collega´s/ gasten blijven verrassen met anders koken van gerechten?

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV