CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 68

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2009-Eind contract 15 April 2011
La mia donna Italiaans pizzaria
DorpSt Landsmeer,Amsterdam.
Kok Italiaanse Gerechten / Bedrijfsleider

2006 - 2009
“Romantica’’ Italiaans restaurant,
Utrechtsestraat , Amsterdam.
Kok Italiaanse Gerechten / Bedrijfsbeheerder

2005 - 2006
“Mama Maria’’Mexicaans restaurant,Nieuwezijds kolk en
“ Guadalupe’’Taps,Zuid-Amerikaanse restaurant, Prins Hendrikkade,Amsterdam.(alle bij voor een baas)
Kok Zuid-Amerikaanse Gerechten

2003-2005
“PerSempre’’Italiaan srestaurant,MarieHeinekenplein,Amsterdm
Kok Italiaanse Gerechten / Bedrijfsleider

1997- 2002
“The Max’’ Italiaans restaurant,Buikslotermeerplein,Amsterdam.
Kok Italiaanse Gerechten / Bedrijfsleider

1989 - 1997
“La Stella”Italiaans Restaurant, Beekstraat Weert
Zelfstandig Ondernemer


1978-1986
Keuringsdienst van Waren,Ismaileia- Egypte
Voedsel Inspecteur

Opleidingen en cursussen: 1973-1977 diploma Levensmiddelentechnologie ,HBO,Cairo,Egypte .
1969-1972 diploma HAVO opleiding,Egypte.
1968 diploma vergelijken met Basis,middelbare school,Egypte

Aanvullende opleidingen en cursussen in Nederland.
•Cafébedrijf met Sociaal Hygiëne diploma behaald in 1995
•Cursus Hygiënecode Horeca, gevolgd in 1996
•Professionele kok opleiding in 2008- 2010,
•KOK Diploma-Hotelschool,Da Costastraat,teAmsterdam.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: •Leidinggevende capaciteiten
•Organisatorisch sterk
•Klantgericht
•Sociaal vaardig
•Zelfstandig, maar ook echte teamspeler
•Ondernemend
•Creatief

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV