CV kok/chef Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 68

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring: Luc Deketelaere – catering in Nederland en Frankrijk, waaronder bruiloften, Gemeente Amsterdam, Amsterdam Muziekschool, veerjaardagen, enz. (1997 – 2011)
Rent A Cook, Amsterdam – prive kok. (1997 - 2011)
Café de Blauwe Druijf, Amsterdam - party kok. (1997 - 2005)
Catering jobs in New Bern, North Carolina, USA. (1997 - 2004)
Catering in Washington DC, USA. (2004)
Café ‘t Blaauwhooft, Amsterdam – kok (onder Luc Deketelaere). (2005)
Players Café, Amsterdam – chef-kok. (2007)
Finalist “Haringmaster 2007”, georganiseerd door Hanos Nederland.
Frisco Inn, Amsterdam – ontbijt kok tijdens de vakanties. (2007 - 2008)
Cirque du Soleil (Varekai), European Tour - kok. (Feb - Jun 2008)
Restaurant Heerlijk, Amsterdam - kok. (Jul 2007 - Jan 2009)
AAC (Amsterdamse Academische Club) – chef-kok. (Jan 2011 – Jan 2012)

Opleidingen en cursussen: Basic kookcursussen in Zweden. Self-studies over de jaren.
Werkte samen met Luc Deketelaere, de plaatselijke chef-kok in Amsterdam met kookervaring uit Belgie, Frankrijk en Nederland, het leren extra principes en technieken.

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Werk hard, leer snel, bereid en in staat verantwoordelijkheid te nemen.
Passie voor eten, inzet voor het maken van hoogwaardige producten.
Goede team-player, goed samen te werken met allerlei soorten mensen.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV