CV Horeca Bedrijfsleider Amsterdam
Persoonsgegevens:
Geslacht: Man
Leeftijd: 61
Woonplaats: Amsterdam
Kennis, opleidingen en ervaring:
Opleiding: HBO/ HTS
Stages en werkervaring: 2013 tot heden :Senior Assistant Manager bij "Burger King" Westcorner te Amsterdam
1994 tot 2012 Restaurant Manager
Verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van het restaurant binnen de restaurantketen.
De leiding over een team van cca 20 personen.
Verantwoordelijk voor omzet, inkoop, personeelskosten en HACCP.
De personeelswerving en interne training.
1989 1991:
Evenementen coördinator
CAPITOL te Zagreb, Kroatië
Verantwoordelijk voor de organisatie van een reeks concerten en evenementen in Kroatië.
1987 1989:
Restaurant medewerker
Restaurant ZRINSKI, Zagreb, Kroatië
Werkzaam als eerste medewerker bediening.
1986 1987:
Kantoor medewerker
Drukkerij MIRO, Zagreb, Kroatië
Werkzaam in distributie en klantenwerving.
1983 1986:
Werkzaam als uitzendkracht bij de verschillende bedrijven op tijdelijke basis.
1982 1983:
Dienstplicht
1981 1982:
Hotel medewerker in opleiding
Hotel Esplanade, Zagreb, Kroatië
Hotel International, Zagreb, Kroatië
Werkzaam in bediening, roomservice en bartending.
Opleidingen en cursussen: 1988 1990:
Universiteit van Economie Zagreb, Kroatië
HBO economie richting toerisme en horeca
Diploma HBO
1985 1988:
Universiteit van Economie Zagreb, Kroatië
Economie richting buitenlandse handel
Zonder diploma HBO
1980 1982:
Centrum voor Vakopleiding Horeca Management en Hotel
Zagreb, Kroatië
HAVO Horeca Management en Toerisme
Diploma HAVO
1978 1980:
Middelbare school Kunst, Cultuur en Journalistiek, Zagreb, Kroatië
Diploma vergelijkbaar met MAVO
Overige informatie:
Rijbewijs: B
Eigen vervoer: Nee
Persoonlijke eigenschappen: Ik ben betrouwbaaar en eerlijk.Ik discrimineert niet,heb ik jaren goed gewerkt met mijn collega's van verschillende leeftijden en nationalitaiten.
Klantgericht werken - daar draait mijn hele carriere om. Klanten tevreden te stellen, paaien, voor goede dienst zorgen, vriendelijk en professioneel te zijn, dat zijn mijn sterkste punten.
Een van mijn taken was de kosten van inkoop en personeel onder contole te houden.
Voor goede planning en organisatie heb ik altijd gezorgd omdat het key punt is voor het restaurant.
Ik heb altijd het restaurant waar ik werkte goed naar buiten gepresenteerd en veel vaste klanten gemaakt.
Hobby's en interesses:
Gewenste contractvorm: Fulltime
Gerelateerde Cv's
-
Controller
HBO/ HTSAmsterdamParttimeJuni 2016: Part Time Controller bij Young in Prison Augustus 2012 Juli 2015: Finance Manager Greenpeace EU en Senior Financieel Medewerker Greenpeace Nederland Dec 2010 – Feb 2012 : De Bascule,... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker, verkoop specialist boeken tijdschriften
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeV&D als verkoper apics flexjobs orderpicker
Bekijk CV -
Management Assistent
HBO/ HTSAmsterdamFulltime*Afstudeeronderzoek ‘Retire with Graffiti&Street art’.(Een kapitaalkrachtige doelgroep koppelen aan graffiti&street art) *Opdracht Trajectum Lumen (gemeente Utrecht) als projectleider *artKi... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker
MBO/ MTSAmsterdamFulltimeUNITED COLOR OF BENETTON. (Holland). July, 2012- June, Currently. (Netherlands) -Making expeditions and preparing orders. -Scanning and control of inventory. -Organizing and delivering the goods... Lees meer
Bekijk CV -
Horeca medewerker
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeik heb gewerkt bij horcabedrijf vermaat.
Bekijk CV