CV Horeca Bedrijfsleider Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 61

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 2013 tot heden :Senior Assistant Manager bij "Burger King" Westcorner te Amsterdam

1994 tot 2012 Restaurant Manager

Verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van het restaurant binnen de restaurantketen.
De leiding over een team van cca 20 personen.
• Verantwoordelijk voor omzet, inkoop, personeelskosten en HACCP.
• De personeelswerving en interne training.

1989 – 1991:
Evenementen coördinator
“CAPITOL” te Zagreb, Kroatië
Verantwoordelijk voor de organisatie van een reeks concerten en evenementen in Kroatië.

1987 – 1989:
Restaurant medewerker
Restaurant “ZRINSKI”, Zagreb, Kroatië
Werkzaam als eerste medewerker bediening.

1986 – 1987:
Kantoor medewerker
Drukkerij “MIRO”, Zagreb, Kroatië
Werkzaam in distributie en klantenwerving.

1983 – 1986:
Werkzaam als uitzendkracht bij de verschillende bedrijven op tijdelijke basis.

1982 – 1983:
Dienstplicht

1981 – 1982:
Hotel medewerker in opleiding
Hotel “Esplanade”, Zagreb, Kroatië
Hotel “International”, Zagreb, Kroatië
Werkzaam in bediening, roomservice en bartending.

Opleidingen en cursussen: 1988 – 1990:
Universiteit van Economie Zagreb, Kroatië
HBO economie richting toerisme en horeca
Diploma HBO

1985 – 1988:
Universiteit van Economie Zagreb, Kroatië
Economie richting buitenlandse handel
Zonder diploma HBO

1980 – 1982:
Centrum voor Vakopleiding Horeca Management en Hotel
Zagreb, Kroatië
HAVO Horeca Management en Toerisme
Diploma HAVO

1978 – 1980:
Middelbare school Kunst, Cultuur en Journalistiek, Zagreb, Kroatië
Diploma vergelijkbaar met MAVO

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben betrouwbaaar en eerlijk.Ik discrimineert niet,heb ik jaren goed gewerkt met mijn collega's van verschillende leeftijden en nationalitaiten.
Klantgericht werken - daar draait mijn hele carriere om. Klanten tevreden te stellen, paaien, voor goede dienst zorgen, vriendelijk en professioneel te zijn, dat zijn mijn sterkste punten.
Een van mijn taken was de kosten van inkoop en personeel onder contole te houden.
Voor goede planning en organisatie heb ik altijd gezorgd omdat het key punt is voor het restaurant.
Ik heb altijd het restaurant waar ik werkte goed naar buiten gepresenteerd en veel vaste klanten gemaakt.


Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV