CV manager Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 47

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring: Bedrijfsleider / ondernemer
restaurant (mkb)
jul. 2008 - heden 38 p.w.
Bedrijfsleider / ondernemer restaurant (mkb)
Bedrijfsleider / ondernemer klein
horecabedrijf (inclusief koken)
apr. 2006 - heden 38 p.w.
Bedrijfsleider / ondernemer klein horecabedrijf (inclusief koken)
Bedrijfsleider / ondernemer klein
horecabedrijf (inclusief koken)
apr. 2006 - jun. 2008 38 p.w.
Bedrijfsleider / ondernemer klein horecabedrijf (inclusief koken)
Medewerker bediening horeca mei. 2005 - mrt. 2006 36 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca jul. 2004 - mei. 2005 25 p.w.
Medewerker bediening horeca
medewerker bedrijfscatering jun. 2004 - jun. 2004 16 p.w.
medewerker bedrijfscatering
Medewerker bediening horeca jan. 2004 - mei. 2004 25 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca nov. 2002 - dec. 2003 25 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca jan. 2002 - okt. 2002 16 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca jan. 2001 - dec. 2001 16 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca jan. 1999 - dec. 2000 4 p.w.
Medewerker bediening horeca
Medewerker bediening horeca jan. 1997 - dec. 1998 0 p.w.
Medewerker bediening horeca

Opleidingen en cursussen: Opleidingen

1998-2005 Mediterrane Archeologie aan de Universiteit van Amsterdam
1997-1998 Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam
1996-1997 Voorlichting, Publiciteit en Informatie aan de Hogeschool Holland
1989-1996 VWO diploma aan de OSG Sevenwolden te Heerenveen

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Anderen begeleiden:
Ik heb vaak personeel ingewerkt en ik kan goed uitleggen en overbrengen wat de functie inhoudt.
Ondernemen en commercieel zijn:
In mijn vorige baan heb ik een opstartend lunchcafé van verliesdraaiend naar winstgevend weten
om te zetten. Waarbij ik goed op inkoop en verkoop heb gelet, en ook alle mogelijkheden die de locatie mij bood heb proberen te gebruiken. Waarbij ik goed omgevingsonderzoek heb gedaan. We zijn in het gat in de markt gesprongen in die buurt en met kwalitatief hoogwaardige produkten aan klantenbinding gedaan.
Kwaliteit leveren:
Hoe hoger de kwaliteit van een produkt of dienst, hoe sterker je jezelf in de markt plaatst. Ik streef er altijd naar een kwalitatief hoogstaand produkt af te leveren.
Betrouwbaar en eerlijk zijn:
Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn twee van de belangrijkste pijlers waar een bedrijf op rust. Ik beschouw mezelf als zodanig en werk het liefst met mensen die dezelfde kwaliteiten hoog in het vaandel dragen.
Kostenbewust zijn:
Verspilling vind ik zonde, ik probeer daarom ook bewust met produkten en diensten om te gaan om een zo hoog mogelijke arbeidsproduktiviteit te creëeren.
Omgaan met spanning en tegenslag:
Ik ben zeer stressbestendig en kan het goed aan wanneer de druk wordt opgevoerd. Ik laat me niet snel uit het veld slaan en een teleurstelling of tegenslag probeer ik te zien als een nieuwe mogelijkheid of een goede les.
Samenwerken en overleggen:
Ook al moet je soms als manager personeel aansturen, je werkt over het algemeen met elkaar samen. Een goede samenwerking zorgt voor een fijne werksfeer. Een fijne werksfeer is essentieel voor een gezond bedrijf. Door elkaar te betrekken in het werk creëer je een extra motivatie en een fijnere werksfeer.
Succesvol willen zijn:
Alle dingen die ik doe, wil ik goed doen, en ik wil graag de goede dingen doen.
Anderen aansturen:
Ik mijn vorige baan had ik gemiddeld 10 man personeel die dagelijks werden aangestuurd door mij.
Ik kan goed inschatten wie waar nodig is en op welk moment. En het lukt me goed om anderen te motiveren dat te doen wat ik van ze vraag.
Werken volgens de regels:
Wanneer er een protocol is waar ik me aan moet houden dan zal ik dat zeker doen. In de horeca is het bijvoorbeeld belangrijk je te houden aan de HACCP-richtlijnen en die volg ik dan ook nauwkeurig.
Vakdeskundig werken:
Ik hou er niet van om dingen met de 'franse slag' te doen, dus een serieuze insteek is belangrijk. Daarbij hoort ook deskundigheid. Als ik iets nog niet onder de knie heb, zal ik dat zo snel mogelijk leren.
Logisch nadenken:
Logisch nadenken is mijn tweede natuur. Ik ben probleemoplossend ingesteld, en daarbij is logisch nadenken een onmisbare kwaliteit.
Beslissingen nemen:
Ik ben daadkrachtig en heb geen moeite met beslissingen nemen. Ik zie vaak snel waar de oplossing ligt, en durf daar naar te handelen.
Vernieuwen en vooruit denken:
Het is volgens mij belangrijk om open te staan voor vernieuwingen. Als je bang bent voor veranderingen kan je in een vastgesleten patroon terecht komen en sta je een beetje stil. Openstaan voor vernieuwingen is dan essentieel om dit te doorbreken en verder te kunnen. Ik denk dat ik beide kwaliteiten bezit, zowel het openstaan voor nieuwe dingen als het vooruit denken en nieuwe dingen voorstellen.
Plannen en organiseren:
Om een klein horeca bedrijf te runnen moet je goed kunnen plannen. Ik ben jarenlang de spil van het bedrijif geweest waarbij mijn plan- en organisatietalent goed van pas kwam. Personeel inplannen, produkten inkopen, agenda's en financiën beheren behoorden tot mijn taken en vereisten flink wat organisatietalent. Dit vind ik ook een van de leukste onderdelen van het werk.
Anderen overtuigen en beïnvloeden:
Ik mijn vorige baan had ik gemiddeld 10 man personeel die dagelijks werden aangestuurd door mij. Ik kan goed inschatten wie waar nodig is en op welk moment. En het lukt me goed om anderen te motiveren dat te doen wat ik van ze vraag.
Leren:
Ik leer snel, en ik vind het ook fijn om nieuwe dingen te leren. Ik zie het onbekende als een uitdaging.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV