CV Chefkok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 48

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Werkervaring
Keuken Manager
De Walvisch Catering Services
Januari 2009 – Maart 2009

De Walvisch Catering Services is een middelgrote cateraar uit Amstelveen met een zeer uitgebreid assortiment. Van ontbijt tot luxe diners en van belegde broodjes tot exclusieve hapjes.

Mijn taken en verantwoordelijkheden waren;
-leiding over keuken en afwas
-planning van bezorgroutes
-inkoop
-HACCP
-productie planning
-mede ontwikkelen nieuwe brochure
-planning medewerkers
-ontwikkelen nieuwe recepturen, buffetten, hapjes, ect.

Account Manager
Hesselink Koffie Amsterdam
Mei 2008 – December 2008

Hesselink Koffie is een Nederlandse koffiebrander waar koffie op een ambachtelijke wijze wordt gebrand. Het hele proces van de inkoop van de groene boon tot de uitlevering bij de klant is in eigen beheer.

Mijn werkgebied was de gehele Randstad, met nadruk op Amsterdam.

Mijn taken en verantwoordelijkheden waren;
-opvolgen van leads
-koude acquisitie
-offertes uitbrengen voor koffie en machines
-proces begeleiden bij nieuwe klanten
-kwaliteitscontrole bij bestaande klanten
-geven van tips en adviezen om het product te verbeteren
-afstellen van koffie machines
-uitleveren bestellingen
-invoeren en verwerken van bestellingen

Chefkok
NH Zandvoort
Maart 2008 – Mei 2008

NH Zandvoort is een 4 sterren hotel van NH Hotels.
Het Hotel heeft 280 kamers, een a la carte restaurant, een groepen restaurant, een bar en 21 zalen.

In de periode dat ik bij het hotel werkte gingen zowel het nieuwe restaurant als de nieuwe bar open. Ik heb alle kaarten gemaakt, uitgecalculeerd en uitgewerkt.
Verder zijn mijn taken en verantwoordelijkheden geweest;
-dagelijkse leiding over keuken en afwas (10 medewerkers)
-beoordelings- en functioneringsgesprekken
-opstellen menukaarten voor restaurant, bar en banqueting
-operationeel meewerken en aansturen op de werkvloer
-inkoop
-financiële eindverantwoordelijkheid keuken
-leverancierscontacten, voortgaande onderhandelingen
-deelname kader en f&b overleggen

Chefkok
Golden Tulip Rotterdam Centre
Juni 2005 – Maart 2008

Golden Tulip Rotterdam Centre is een 4 sterren hotel van de Inntel hotel groep.
Het hotel heeft 263 kamers, een a la carte restaurant, brasserie “Water” en 18 vergaderzalen, met een maximum capaciteit in de grootste zaal van 350 personen.

Tijdens deze periode is het hotel uitgebreid en ben ik verantwoordelijk geweest voor de opzet van de brasserie, nieuwbouw keukens, interne verhuizingen keuken en afwas.
Mijn taken en verantwoordelijkheden waren;
-dagelijkse leiding over 18 medewerkers (keuken en afwas)
-personeelsbeleid keuken en afwas

Verder overeenkomstig met de functie Chefkok bij NH Zandvoort.



Souschef
Golden Tulip Rotterdam Centre
Februari 2005 – juni 2005
Patiokok
NH Leeuwenhorst
Mei 2003 – februari 2005

Souschef
NH Capelle
Januari 2002 – mei 2003

Zelfstandig werkend kok, NH Capelle, 1998 – 2002
Zelfstandig werkend kok, Martinair / Gelredome, 1998
Zelfstandig werkend kok, Hosman Frères Schiedam, 1997 – 1998
Zelfstandig werkend kok, Filia Rheni (Rijnvaart), 1997
Zelfstandig werkend kok, Europa hotel Scheveningen, 1997
Zelfstandig werkend kok, Holiday Inn Rotterdam, 1996

Opleidingen en cursussen: SVH voortgezette restaurant kok, SBBO in Leiden, 1994 – 1996
KMBO restaurant kok, Albeda college in Rotterdam, 1992 – 1994
Mavo D, De Wadde in Waddinxveen,1990 – 1992
Havo/ Atheneum, Samenwerkingschool in Waddinxveen ,1988 – 1990

Cursussen

SVH Leermeester
SVH Keukenmanagement
SVH Personeelsmanagement
Bedrijfshulpverlening
Time management
Kitchen management (Golden Tulip business school)
Functioneringsgesprekken
Duidelijkheid in communicatie
Train de trainer
Situationeel leidinggeven
Effectief beïnvloeden

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV