CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 50

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: WERKERVARING
2007-heden Freelance als interim chef bij diverse restaurants in Amsterdam
:o.a Italiaans, Frans en aziatische keuken

2005-2007 ENVY Delicacies te Amsterdam
Functie:Chef kok
Capaciteit: 110 pax
Keukenbrigade: 14
Stijl:Internationale keuken
Bijzonderheden: BIB- gourmand behaald, leerlingen begeleid

2004-2005 Restaurant ZIN te Loosdrecht
Functie:Sous -Chef
Capaciteit: 70 pax
Keukenbrigade: 8
Stijl:Internationale keuken
Bijzonderheden: leerlingen begeleid

2003-2004 Hotel Blakes te Amsterdam
Functie: Senior chef de partie
Capaciteit: 80 pax
Keukenbrigade: 10
Stijl: keuken met aziatische invloeden ( East meets west)
Bijzonderheden: kennis van de Oosterse keuken opgedaan

2000-2003 Restaurant het Arsenaal Paul Fagel te Naarden-vesting
Functie: Chef de partie
Capaciteit: 80 pax
Keukenbrigade: 12
Stijl:klassiek franse keuken
Bijzonderheden: Klassieke basis bij meester kok Paul Fagel


1999-2000 Restaurant de Planken Wambuis te Ede (gld)
Functie: Chef de partie
Capaciteit: 60 pax
Keukenbrigade: 6
Stijl: klassiek franse keuken gespecialiseerd in wild en gevogelte
Bijzonderheden: kennis op gedaan van het slachten ,ontbenen en fileren.


Referenties op aanvraag

Opleidingen en cursussen: 1987-1992 Mavo
Vakkenpakket Nederlands, engels, scheikunde, aardrijkskunde, wiskunde en economie

1992-1993 Middelbare Hotelschool

1994-1997 SVH - koks opleiding basis kok
1998-1999 SVH - koks opleiding zelfstandig werkend kok


Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: PROFIEL
Harde werker,leergierig,gemotiveerd,en vol met passie voor het vak.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV