CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 48

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: LBO/ LTS

Stages en werkervaring: Arbeidsverleden.

1. Arts partycatering te Wanroy tijdens de vakantieperioden in 1992 en 1993 als
cateringmedewerker.
2. Bij diverse uitzendbureau’s zoals Start en Tempo-team diverse werkzaamheden
verricht.
3. Vanaf 1997 als regiomedewerker catering gewerkt bij Restoplan te Heemstede
(bedrijven in Arnhem e.o.).
4. Vanaf Oktober 1999 als locatiemanager werkzaam bij Restoplan in een bedrijf
te Doesburg.
5. Vanaf Augustus 2000 als thermenmedewerker bij Thermen de Lingentuin in Elst.
6. Vanaf Januarie 2001 als regiomedewerker catering bij uitzendbureau BBB in
Amsterdam.
7. Vanaf Maart 2001 als cateringmedewerker bij Sodexho in een groot bedrijfs-
restaurant te Amsterdam.
8. Vanaf Mei 2002 tot November 2002 als servicedeskmedewerker op de facilitaire-
afdeling van Delta LLoyd te Amsterdam.
9. Vanaf Juni 2003 als regiomedewerker catering bij uitzendbureau Randstad
in Amsterdam.
10.Vanaf December 2003 als cateringmedewerker bij Compass Group Eurest
in een bedrijf te Amsterdam.
11.Vanaf Maart 2004 als keukenassistent,na een jaar als kok en vanaf Juni 2007
als chefkok bij de Peperwortel traiteur & catering vof in Amsterdam.

Opleidingen en cursussen: MAVO-diploma behaald in 1993
VHBO-diploma behaald in 1996
Cursus cateringmedewerker-B behaald in 1998

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Sociaal ben ik goed vaardig en ik omschrijf mezelf als een vrolijk leergierig persoon die van aanpakken weet.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV