CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 61

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2009-1998
Zelfstandig ondernemer taxibedrijf, Amsterdam

1998-1995
Schiphol chauffeur, Firma Bergisch BV, Badhoevedorp

1995-1994
Hotel de l’Europe /Restaurant Excelsior, chef de partie, Amsterdam

1994-1993
Restaurant Dineau, souschef, Amsterdam

1993-1991
Restaurant Luden, chef de partie, Amsterdam

1991-1989
Werk onderbroken vanwege reis Zuidoost-Azië

1989-1988
Golden Tulip Barbizon Palace/Restaurant Vermeer, chef de partie, Amsterdam

1988-1987
Golden Tulip Barbizon Schiphol/Restaurant de Meerlanden, chef de partie, Schiphol

1987-1986
Restaurant ‘de Geleerde man’, leerling kok/aankomend chef de partie, Bennebroek

Opleidingen en cursussen: 1987-1985
SVH-Zoetermeer, Voorgezette restaurant-kok/restaurant kok

1985-1984
Militaire dienst, Officiersmess-hofmeester, Amersfoort

1983-1980
Middelbaar ondernemerscollege, Haarlem (niet afgerond)

1980-1976
Lager middenstandsonderwijs, Haarlem

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV