CV Chef kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 48

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: Werkervaring:

2007-heden Chef kok Restaurant Diga , Amsterdam
2005-2007 Chef pattiserie, restaurant de Kersentuin, Amsterdam
2004-2005 Sous chef, restaurant Kip, Rotterdam.
2003-2004 Chef de partie, restaurant La Stanza, Rotterdam.
2001-2003 Sous chef, restaurant De V, Delft.
1997-1998 Stagaire, restaurant De Lindenhof, Delft.
1996-1997 Stagaire, restaurant L’orage, Delft.

Referenties op aanvraag

Opleidingen en cursussen: Opleidingen:

2011 Leermeester
2005-2006 BHV
2003-2004 Cursus suikertrekken
1998-2001 Facilitair management aan de Haagse hogeschool
1996-1998 Opleiding zelfstandig kok aan het Alberdacollege in Rotterdam
1989-1994 Havo Hugo Grotius college

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik houd van eerlijkheid en redelijkheid.
Ik houd van mensen, ben een teamplayer
Heb geen 9 tot 17:00 mentaliteit
Ben zeer gepasioneerd in m'n vak

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV