CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 52

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Zit al 24 jaar in het vak en heb stages gelopen bij brasserie van bearle en jeanie beddingtons, als zelfstandige kok. souschef en chefkok zijn tout court, amstel hotel, takens restaurant, americain hotel, de waag, restaurant maximiliaan, port van cleefe, frenzi restaurant, port van cleefe, frenzi restaurant, caffe milo, michel-inn.

Opleidingen en cursussen: Mavo: niet afgemaakt, mavo- afdeling horeca, diploma, svh diploma, haccp diploma voor leiding gevende, sociale hygiëne, leermeester diploma.

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Kan goed onder stress werken, sociaal, loyaal en hou van mensen wat leren!

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV