CV Restaurant manager/catering manager Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 43

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Stages tijdens de studie:
Receptionist: NH Tropen Hotel in Amsterdam (4 maanden) alle receptiewerkzaamheden.
Medewerker roomservice, conference, banqueting, diner, ontbijt, lounge en restaurant: Hotel Westburry ***** , Oxford Circus, Londen, Engeland.(6 maanden)

Bedieningsmedewerker: restaurant/conferentiecentrum Fontaine Royaal in Amstelveen zowel banqueting als conference en het a la carte restaurant. (3 maanden)

Keuken- en restaurant medewerker Beau-Bourge (Peter Lute) in Amsterdam. (3 maanden)

Werkervaring tijdens de studie:
februari 2001 - december 2003.
pizzakoerier NewYork Pizza Delivery en Al Capone's te Amstelveen.

juni 2002 - januari 2004
bar en promotie medewerker in Het Feestpaleis in El Arenal Mallorca (in de vakanties) en in discotheek de Powerzone in Amsterdam.

april 2001 - juli 2004:
barmedewerker in café de Pirates en in café de Trappist in Amsterdam.

mei 1999 - septemer 2001:
bedieningsmedewerker/barmedewerker/hulpkok in Grand Café Liechtenstein in Amstelveen.

september 1998 – april 1999:
bedieningsmedewerker in restaurant van de Bijenkorf te Amstelveen,
en in verschillende horecabedrijven via horeca uitzendbureaus L’invite en Ober.

Werkervaring na de studie:

Februari 2009 tot heden
Catering pool manager bij SAB Catering

December 2008 tot Januari 2009
Restaurant manager Bij Restaurant Koetjes en Kalfjes Amsterdam

April 2008 tot december 2008
Cateringmanager Bij ISS

November 2007 tot maart 2008
Bedrijfsleider Brasserie Harkema te Amsterdam

april 2007 tot november 2007
assistent bedrijfsleider in Restaurant Elkaar in Amsterdam

april 2006 tot april 2007
klepper/barkeeper/bediening/assistent bedrijfsleider in Brasserie harkema in amsterdam

augustus 2005 tot maart 2006:
Assistent bedrijfsleider barmedewerker en zelfstandig werkend kok in eetcafé De Spaanse Ruiter in Amsterdam.

november 2004 tot augustus 2005:
eerste barmedewerker Sport- en Partycentrum de Kegel in Amstelveen.

augustus 2004 november 2004:
assistent bedrijfsleider/ zelfstandig werkend kok in restaurant Stoop in Amsterdam.

mei 2004 - augustus 2004:
bedrijfsleider/barkeeper Down Under Bar. (Nederlands café Rhodos, Griekenland)

februari 2004 - mei 2004:
zelfstandig werkend kok in eetcafé Kale de Grote in Amsterdam.
Bedrijfstrainingen, cursussen en opleidingen
Masterclass Gastronomie, deelname door de 24 beste studenten van het laatste studiejaar. Verzorgd door Nederlandse topkoks, sommeliers en restaurateurs. Tevens het in de school draaien van een toprestaurant door de Masterclassstudenten.

Opleidingen en cursussen: MAVO diploma gehaald

Middelbare hotelschool management opleiding diploma gehaald sociale Hygiene masterclass

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben enthousiast, een harde werker en ik pak graag aan. Ik weet inmiddels dat ik een gewaardeerd gastheer ben die de gasten snel op hun gemak stelt. Ik ben creatief in de keuken en kan achter de bar grote drukte heel goed aan.
Ik ben collegiaal, soms wel wat eigenwijs maar niet te beroerd om mijn ongelijk te erkennen. Collega’s werken graag met mij samen omdat ik betrouwbaar en vrolijk ben en goede ideeën heb over het horecavak.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV