CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 50

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: • November 2008 - heden
Podium Mozaiek (Amsterdam)
Functie: chef kok
Verantwoordelijkheden:
Maak nieuw menu "in overeenstemming met de multiculturele evenementen in het theater.
Lood en trein keuken werknemers, verbetering van de kwaliteit van voedsel, volgen HCCP richtlijnen worden nageleefd.
Minimale voorraad houden in opslagplaatsen gebied.

• November 2007 - augustus 2008
Concorde El Salam (Cairo)
Positie: Italiaanse chef-kok
Verantwoordelijkheden:
Ontwikkeling van nieuwe menu's, lood en trein de negen medewerkers en keuken set richtlijnen en normen voor levensmiddelen voor de twee Italiaanse restaurants in Caïro en Sharm el Sheikh, toezicht HCCP regelgeving, beoordelingen van relaties, eten bestellen, overdracht speciale evenementen en promoties.
  
• september 2005 - september 2007
Athenee Palace Hilton (Bucarest)
Functie: Chef de cuisine (Italiano restaurant)
Verantwoordelijkheden:
Importeer het concept van restaurant Roberto's van Hilton Amsterdam, trein keuken bemanning, de ontwikkeling per kwartaal seizoensgebonden menu, maandelijks regionale promoties, kosten en voorraadbeheer, eten bestellen, planning en scheduling vakantie uren van de 11 personen.
Assisteren bij de 'Chef's Table', een maandelijkse VIP-evenement
Ook de leiding van het menu van het Engels Bar en 24 uur roomservice (272 kamers) altijd goede marges te houden van de kwaliteit van voedsel, winst normen uit Hilton merk en land autoriteiten (HCCP verordeningen)
Resultaten: succesvolle opening en hogere inkomsten voor eten in het restaurant
Capaciteit: 120 zitplaatsen overdekt
40 zitplaatsen terras

Juli 2004 tot juli 2005: werkervaring Australië (werk visum beperkingen van toepassing)

• maart 2005 - juni 2005
Restaurant Fiorelli, Perth (West-Australië)
Positie: Italiaanse chef
Verantwoordelijkheden: vermindering van de kosten in de keuken operatie, trein al de 5 teamleden keuken personeel en het ontwikkelen van een nieuw menu.
Capaciteit: 150 zitplaatsen

• september 2004 - februari 2005
Sea View Hotel, Townsville (noord Queensland, Australië)
Positie: Pizzaiolo (Internationale keuken, Steakhouse en houtvuur pizzeria).
Verantwoordelijkheden: toezichthouder en trainer van keuken werknemers, eten bestellen, ingesteld en onderhouden voedsel en handhaven levensmiddelennormen Resultaten: Succesvolle opening van de pizzeria Achie Resultaten: Succesvolle opening van de pizzeria
Capaciteit: 350 zitplaatsen

• oktober 2001 - juni 2004
Hilton International, (Amsterdam)
Italiaans restaurant Roberto `s
Functie: Senior Chef de Partie
Verantwoordelijkheden: houd minimaal voedsel voorraden in opslag gebieden. Eten bestellen, helpen ontwikkelen van nieuwe menu "samen met de chef-kok, trainer op de baan van de jonge chef-koks.
Achievements bijgewoond elke 2 maanden tot een HCCP cursus. Ik had zowel praktisch als theoretisch trainingen. Roberto's ... ontving de prijs tijdens mijn werk hier.
Capaciteit: 140 zitplaatsen

• mei 1998 - augustus 2001
Inter Continental Amstel Hotel (Amsterdam)
Frans restaurant La Rive, 2 Michelin-ster
Functie: Chef de partie
Verantwoordelijkheden eten bestellen voor mijn eigen afdeling, waarbij minimumvoorraad in voedingsmiddelen. opslagplaatsen gebieden, zorgen voor maximale kwaliteit voedsel bereiding en met inachtneming van normen die door Executive Chef
Resultaten: Tijdens mijn werk hier, restaurant La Rive ontving de 2e Michelin ster.
Capaciteit: 65 zitplaatsen

• December 1996 - mei 1998
Ristorante Is Morus, Alphen ad Rijn (Nederland)
Positie: Pizza Chef
Verantwoordelijkheden: volg de richtlijnen die door de eigenaar restaurant, eten bestellen, eten productie.
Capaciteit: 90 zitplaatsen

• oktober 1994 - oktober 1996
Ristorante Cinema, Nuoro (Sardinië)
Functie: stagiair ober oktober / december 1994
Positie: Pizzaiolo 1994/Oct december 1996
Verantwoordelijkheid: Commissie Ober, restaurantzaal opgericht en service, dan stap in de keuken als commis chef-kok, belast met gebak, helpen keuken kok in de dagelijkse werking
Resultaten: kwalificatie van pizza chef
Capaciteit: 90 zitplaatsen

Referenties op aanvraag

Opleidingen en cursussen: 1989/1994 Technisch instituut van agronomie
Nuoro (Italië)

2002 heb ik deelgenomen aan een cursus Nederlands in het Hilton hotel en afgesloten met een examen resultaat van 85%
certificaat)

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV