CV kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 44

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Werkervaring
Feb 08 – Aug 09 :
Zelfstandig kok O’Reillys, Amsterdam
•Succesvolle nieuwe restaurant menu geïmplementeerd
• Verantwoordelijk voor alle keuken activiteiten inbegrip ontbijt, lunch, diner, buffetten, speciale evenementen
•Handled inventaris budgettering en voedsel kostenanalyse

Sep 07 – Dec 07 :
Arnal S.A, Le Faou Frankrijk
Kip Factory - Diverse Activiteiten- snijden pluimvee, conditionering, verpakking.

Sept 06 – May 07:
Chef kok “Sidoli & Sons La Fontana” Telford Engeland
•Succesvol beheerd en gecoördineerd de gehele keuken activiteiten van een drukke restaurant
•Gemaakt nieuwe recepten en bijgewerkt bestaande menu te denken meer consistente kwaliteit van de dienstverlening
•Gemaakt, gepland en gekookte alle dagelijkse specials
•Getraind en beheerd keuken personeel

Aug 06 – Sept 06 :
Chef kok Red House, Telford Engeland
•Succesvolle uitvoering van nieuwe restaurant menu
•Verantwoordelijk voor het koken op de lijn
•Verantwoordelijk voor het bestellen en inventaris

May 05 – July 06:
Zelfstandig kok “Sidoli & Sons La Fontana” Telford Engeland
•Helpen de Chef kok koken alle dagelijkse specials
•Opgevoerd inventaris en voorraadbeheer.

March 04 – March 05 :
Europese Vrijwilligers Service Kultur Park, Deutzen, Duitsland
Cultuur & Sociale Jeugdcentrum - Bereid amusement, oprichting van internetcafe en Biologische Tuin

Opleidingen en cursussen: Opleiding
1995-1999:
Vakschool, Zespol Szkol Budowlanych, Kok certificate.
Diploma: ja


Cursussen
Sep 2009 :
Intensieve cursus Nederlands in Learn Dutch School Amsterdam Level 1

2006
Eten & Hygiëne Certificaat “CIEH” Telford, Engeland: Certificaat: ja

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV