CV Financieel Adviseur Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 46

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring:
April 2009 - heden.
Diversen korte banen om aan het werk te blijven.

Sept. 2008– April 2009 (dienstverband beëindigd vanwege faillissement )
Onafhankelijk tussenpersoon Adviespas B.V.
Functie: Financieel adviseur.
Werkzaamheden: Het bezoeken van ingeplande koude afspraken en het generen van leads om zelf afspraken in te plannen. Advies geven over (pre)pensioen, levensloop
anw hiaat en uitvaart bij particulieren en via het MKB.


Maart 2006– Sept. 2008 Onafhankelijk tussenpersoon Evers Assurantie Groep.

Functie: Financieel adviseur.
Werkzaamheden: Bezoek brengen aan bestaande klanten en voor een groot deel eigen klanten werven doormiddel van koude acquisitie. Advies geven over schadeverzekeringen, (pre)pensioen en spaarverzekeringen.


Feb. 2005 – Maart 2006 T&S Security te Utrecht.

Functie: Commercieel medewerker buitendienst direct sales.
Werkzaamheden: Aanbrengen van prospects door middel van koude acquisitie en netwerkmarketing dit bij particulieren en bedrijven. Advies geven over veiligheid en het verkopen van alarm systemen.


April 2004- Feb. 2005 Werkend als Freelance kok:
Functie: Zelfstandig werkend kok.
Werkzaamheden: Een eigen netwerk opzetten van opdrachtgevers waarbij er op verschillende locaties gekookt kon worden. vooral koken in restaurants, op beursen en bij evenementen. Tevens een eigen website opgestart www.kokinhuis.com zodat klanten mij konden inhuren via deze website.


Okt. 2003 – April 2004 Sheraton Hotel te Amsterdam.
Functie: Chef de Partie.
Werkzaamheden: Voorbereidingen treffen voor diverse
gerechten en buffetten. Samen met de andere Chef de parties ervoor zorgen dat de gasten goede kwaliteit eten krijgen.


Sept. 2001 – Okt. 2003 Restaurant Bice te Amsterdam.
Functie: Chef de Partie.
Werkzaamheden: Voorbereidingen treffen voor diverse koude en warme gerechten. Zelfstandig een eigen sector runnen in de keuken. Verdiepen in de Italiaanse keuken.




Sept. 2000 – Sept. 2001 NH Hotels Amsterdam Centre.
Functie: vierde jaar leerling kok.
Werkzaamheden: Voorbereidingen treffen voor diverse koude en warme gerechten onderleiding van de Sous chef een eigen sector runnen in de keuken.


Sept. 1999 – Sept. 2000 Restaurant Rozemarijn te Purmerend.
Functie: derde jaar leerling kok.
Werkzaamheden: Voorbereidingen treffen voor diverse koude en warme gerechten onder leiding van een franse Chef. Samen met de Chef de keuken runnen.


Sept. 1998 – Sept. 1999 Restaurant de Posthoorn te Monnickendam.
Functie: tweede jaar leerling kok.
Werkzaamheden: Voorbereidingen treffen voor diverse koude en warme gerechten onder leiding van een leermeester. De basisvaardigheden in de keuken leren.


Sept. 1997 – Sept. 1998 Restaurant Stuttenburgh te Monnickendam
Functie: leerling kok.
Werkzaamheden: : Voorbereidingen treffen voor diverse koude en warme gerechten onder leiding van een leermeester. De basisvaardigheden in de keuken leren.



Opleidingen en cursussen: Sept. 1999 – Aug. 2001 MBO Horizon college Heerhugowaard
Kwalificatie Zelfstandig werkend kok
Diploma niveau 4 gehaald

Sept. 1997 – Aug.1999 MBO Amsterdams college voor hotel en gastronomie
Kwalificatie Kok

Sept. 1996 - Aug.1997 VMBO Nieuwendam college Amsterdam
Oriëntatie jaar.

Sept. 1991 – Aug. 1996 Mavo Da Vinci College Purmerend
Vakken: Nederlands, Engels, Wiskunde, Scheikunde, Biologie,
Economie.





Cursussen

2009 NIBE SVV: Wft Basis module.

2008 Interne trainingen financieel adviseur particulieren.

2005 Interne training commercieel medewerker buitendienst.

2002 NH University: Training Kitchen Management.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Resultaatgericht, commercieel, ambitieus, doorzetter, enthousiast, flexibel.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV