CV Chef-kok Amsterdam
Persoonsgegevens:
Geslacht: Man
Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Kennis, opleidingen en ervaring:
Opleiding: MBO/ MTS
Stages en werkervaring: stage bij Ristorante Caffe Arti e Mestieri
(Reggio Emilia,Italy )
Werkervaring:
05-04-212 / 05-10-2013 restaurant Panini Chef-kok
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden
01-10-2011/30-05- 2012 restaurant Magazzino Chef-kok
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken
01-02-2011 /01-09-2012 restaurant Tivoli Chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden
03-09-2010 / 23-12-2010 restaurant Casa di Mamma chef-kok
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken
01-2009 / 06-2009 L'Elefante Bianco,Laren chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken
2004/2008 Ristorante Bice/Sogno
NH Hotel Amsterdam Centre chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken
2001/2004 Ristorante Rosario
Amsterdam sous chef /chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);opstellen van menukaart en protocol samenstellen maaltijden;
hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van schoonmaken en onderhouden
van de keuken
1999/2000 Restaurant Bice
Golden Tulip Amsterdam Centre chef de partie
1998 Casa di David, Amsterdam chef de partie
1998/1999 Holiday Inn Utrecht chef de partie
1997 Park Hotel Agigrup
Pianoro (Bologna,Italie) chef de partie
1996 Ristorante Macchione e Parmarotta
Parma (Italie) chef de partie
1992/1996 Grand Hotel Bologna Ristorante I gabbiani
Pieve di Cento (Bologna,Italie) chef de partie
1990 Hotel La Posta
S.Giovanni in Persiceto
(Bologna,Italie) demi chef
Opleidingen en cursussen: 1988/1990 Horeca Vakschool
Istituto Alberghiero Nazzareno (Carpi,Italy )
April 2007 Svh Verklaring (Sociale Hygiene)
Overige informatie:
Rijbewijs: A,B
Eigen vervoer: Nee
Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een italiaanse kok met ook een ervaring
in de internationale keuken, en koken is een
passie voor mij.
Ik vind mezelf een toerekenbare en hardwerkende
werknemer en ik zou graag de mogelijkheid
hebben om mijn ervaring en kundigheid te
gebruiken in een opbouwende en uitdagende
omgeving.
Mijn sterke kanten zijn de kennis van de producten
vooral uit de italiaanse en mediterraanse keuken,
een efficient gebruik van de producten met een
minimum aan afval en de creativiteit om de klassieke
italiaanse keuken met de moderne keuken te
combineren
Hobby's en interesses:
Gewenste contractvorm: Fulltime
Gerelateerde Cv's
-
Controller
HBO/ HTSAmsterdamParttimeJuni 2016: Part Time Controller bij Young in Prison Augustus 2012 Juli 2015: Finance Manager Greenpeace EU en Senior Financieel Medewerker Greenpeace Nederland Dec 2010 – Feb 2012 : De Bascule,... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker, verkoop specialist boeken tijdschriften
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeV&D als verkoper apics flexjobs orderpicker
Bekijk CV -
Management Assistent
HBO/ HTSAmsterdamFulltime*Afstudeeronderzoek ‘Retire with Graffiti&Street art’.(Een kapitaalkrachtige doelgroep koppelen aan graffiti&street art) *Opdracht Trajectum Lumen (gemeente Utrecht) als projectleider *artKi... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker
MBO/ MTSAmsterdamFulltimeUNITED COLOR OF BENETTON. (Holland). July, 2012- June, Currently. (Netherlands) -Making expeditions and preparing orders. -Scanning and control of inventory. -Organizing and delivering the goods... Lees meer
Bekijk CV -
Horeca medewerker
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeik heb gewerkt bij horcabedrijf vermaat.
Bekijk CV