CV Chef-kok Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 49

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: stage bij Ristorante Caffe Arti e Mestieri
(Reggio Emilia,Italy )
Werkervaring:
05-04-212 / 05-10-2013 restaurant Panini Chef-kok

Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden


01-10-2011/30-05- 2012 restaurant Magazzino Chef-kok

Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken




01-02-2011 /01-09-2012 restaurant Tivoli Chef

Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden

03-09-2010 / 23-12-2010 restaurant Casa di Mamma chef-kok

Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken

01-2009 / 06-2009 L'Elefante Bianco,Laren chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken

2004/2008 Ristorante Bice/Sogno
NH Hotel Amsterdam Centre chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoop
en de voorraad van horecabenodigdheden in de keuken;personeelsplanning
medewerkers keuken opstellen; opstellen van menukaart en protocol
samenstellen maaltijden;hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van
schoonmaken en onderhouden van de keuken;begeleiden, motiveren en
beoordelen van (nieuwe) medewerkers keuken

2001/2004 Ristorante Rosario
Amsterdam sous chef /chef
Verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en
doorgeven van gerechten (onder anderen zelf gemaakte verse pasta en brood,
desserts);opstellen van menukaart en protocol samenstellen maaltijden;
hanteren van hygiëne (HACCP);verrichten van schoonmaken en onderhouden
van de keuken

1999/2000 Restaurant Bice
Golden Tulip Amsterdam Centre chef de partie

1998 Casa di David, Amsterdam chef de partie

1998/1999 Holiday Inn Utrecht chef de partie

1997 Park Hotel Agigrup
Pianoro (Bologna,Italie) chef de partie

1996 Ristorante Macchione e Parmarotta
Parma (Italie) chef de partie

1992/1996 Grand Hotel Bologna Ristorante I gabbiani
Pieve di Cento (Bologna,Italie) chef de partie

1990 Hotel La Posta
S.Giovanni in Persiceto
(Bologna,Italie) demi chef

Opleidingen en cursussen: 1988/1990 Horeca Vakschool
Istituto Alberghiero Nazzareno (Carpi,Italy )

April 2007 Svh Verklaring (Sociale Hygiene)

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een italiaanse kok met ook een ervaring
in de internationale keuken, en koken is een
passie voor mij.
Ik vind mezelf een toerekenbare en hardwerkende
werknemer en ik zou graag de mogelijkheid
hebben om mijn ervaring en kundigheid te
gebruiken in een opbouwende en uitdagende
omgeving.
Mijn sterke kanten zijn de kennis van de producten
vooral uit de italiaanse en mediterraanse keuken,
een efficient gebruik van de producten met een
minimum aan afval en de creativiteit om de klassieke
italiaanse keuken met de moderne keuken te
combineren

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV