CV Manager/Bedrijfsleider Horeca, Recreatie, Retail Amsterdam
Persoonsgegevens:
Geslacht: Man
Leeftijd: 66
Woonplaats: Amsterdam
Kennis, opleidingen en ervaring:
Opleiding: HBO/ HTS
Stages en werkervaring: 1 juli 2013-heden
Manager
Taken : adviseren en begeleiden van startende ondernemers.
2001- 1 juli 2013
Manager Camping Zeeburg B.V.
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering op Camping Zeeburg B.V te Amsterdam
Taken :
· Visie- en beleidsontwikkeling. Het runnen van de dagelijkse gang van zaken. Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen personeelsroosters. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers, controle van kas, bijhouden van omzet en urenadministratie. Inhoudelijk voorbereiden van de dagelijkse dagplanning, werkoverleg en managementvergaderingen. leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten, opstellen van bedrijfsplan met daarin verwerkt prognoses van bedrijfsomzet, kosten en productontwikkeling. (Mede) verantwoordelijk voor de financiële situatie van het bedrijf, het houden van toezicht hierop. Afhandelen van reserveringen. Het programmeren en organiseren van culturele events. Verantwoordelijk voor verhuur van zaalruimte aan derden (de feesten/ partijen/ events/ vergaderingen/ workshops etc)
1998- 2001
Bedrijfsleider.
(Mede) Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering bij Natuurwinkel De Oase en de Natuurwinkel Oost Watergraafsmeer
Taken :
· Het runnen van de dagelijkse gang van zaken, Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen personeelsroosters. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Controle van kas.
1990- 1998
Adviesbureau.
Ondernemer: (Zelfstandig) creëren en begeleiden van diverse projecten.
Barcelona: Restaurant Pizzamill, Bar El Sol.
Amsterdam: Vegetarisch Restaurant De Kosmos, Spiritueel Centrum OIBIBIO
Stichting Welzijn Nieuw West Jongerencentrum Key West
Taken :
· Barcelona: (Mede) Verantwoordelijk voor het opzetten van een tweetal bedrijven. Coördinatie van alle voorbereidingen en verantwoordelijk voor de uitvoering.
· Amsterdam: Vegetarisch Restaurant De Kosmos Het runnen van de dagelijkse gang van zaken, Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen werkroosters. Afhandelen van reserveringen. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Controle van kas en bijhouden van omzet van het bedrijf en urenadministratie. Het inhoudelijk voorbereiden van dagplanning, werkoverleg en management vergaderingen, het leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de gestelde doelen.
· OIBIBIO: (Mede) Verantwoordelijk voor het creëren van spiritueel centrum OIBIBIO i.s.m. Hr. R.J. Heijn. Ideeën opdoen/ uitwerken. Visie- en beleidsontwikkeling. Voorbereiden en coördinatie bouw/inrichting van het grand café, vegetarisch restaurant, Japanse theetuin en overige zaalruimtes. Bouwbesluiten en inrichtingseisen vaststellen. Inrichting bewerkstellen. Opstellen exploitatiebegroting. Het inhoudelijk voorbereiden van dagelijkse dagplanning, werkoverleg en managementvergaderingen, het leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de gestelde doelen.
Opleidingen en cursussen: Opleidingen
· Bankras/Herman Wesselingcollege: MAVO 4, 1970-1974, diploma
· Hendrick de Keyser MTS Weg-en Waterbouwkunde, 1974-1977
· MTS/HTS Amsterdam: Scheikundig Analist MBO/HBO, 1978-1979
· Bedrijfskunde LOI, 1981, certificaat
· Vakbekwaamheid Horeca LOI, 1982, certificaat
· Commerciële economie en retail management, 1992-1996 certificaat (Spanje)
· Sociale hygiëne, 2001, certificaat
· Bedrijfshulpverlener, jaarlijks, certificaat
Talen
· Engels: Mondeling goed, schriftelijk goed
· Spaans: Mondeling goed, schriftelijk goed
· Frans: Mondeling goed, schriftelijk matig
· Duits: Mondeling goed, schriftelijk matig
IT ervaring
· Word, Excel, Dyflexis, Oscar, E-Cash
Overige informatie:
Rijbewijs: B
Eigen vervoer: Nee
Persoonlijke eigenschappen: Profiel
Ik ben een goed opgeleide bedrijfsleider/ manager/ ondernemer op het gebied van horeca/ retail, recreatie/toerisme en cultuur. Ik ben gepassioneerd over het feit mijn gasten en collegas een gevoel te geven dat zij zich gezien en gewaardeerd voelen. Ik ben communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, empatisch en betrokken met een gevoel voor humor. Ik ben intelligent en levenslustig met een gezonde werkhouding en als ik me goed heb ingewerkt een heel leuke collega. Ik toon leiderschap en ben stressbestendig. Bovenal heb ik een zeer rijke werk-en levenservaring.
Hobby's en interesses:
Gewenste contractvorm: Fulltime
Gerelateerde Cv's
-
Controller
HBO/ HTSAmsterdamParttimeJuni 2016: Part Time Controller bij Young in Prison Augustus 2012 Juli 2015: Finance Manager Greenpeace EU en Senior Financieel Medewerker Greenpeace Nederland Dec 2010 – Feb 2012 : De Bascule,... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker, verkoop specialist boeken tijdschriften
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeV&D als verkoper apics flexjobs orderpicker
Bekijk CV -
Management Assistent
HBO/ HTSAmsterdamFulltime*Afstudeeronderzoek ‘Retire with Graffiti&Street art’.(Een kapitaalkrachtige doelgroep koppelen aan graffiti&street art) *Opdracht Trajectum Lumen (gemeente Utrecht) als projectleider *artKi... Lees meer
Bekijk CV -
Magazijnmedewerker
MBO/ MTSAmsterdamFulltimeUNITED COLOR OF BENETTON. (Holland). July, 2012- June, Currently. (Netherlands) -Making expeditions and preparing orders. -Scanning and control of inventory. -Organizing and delivering the goods... Lees meer
Bekijk CV -
Horeca medewerker
LBO/ LTSAmsterdamFulltimeik heb gewerkt bij horcabedrijf vermaat.
Bekijk CV