CV Manager/Bedrijfsleider Horeca, Recreatie, Retail Amsterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 66

Woonplaats: Amsterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 1 juli 2013-heden
Manager
Taken : adviseren en begeleiden van startende ondernemers.

2001- 1 juli 2013
Manager Camping Zeeburg B.V.
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering op Camping Zeeburg B.V te Amsterdam

Taken :
· Visie- en beleidsontwikkeling. Het runnen van de dagelijkse gang van zaken. Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen personeelsroosters. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers, controle van kas, bijhouden van omzet en urenadministratie. Inhoudelijk voorbereiden van de dagelijkse dagplanning, werkoverleg en managementvergaderingen. leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten, opstellen van bedrijfsplan met daarin verwerkt prognoses van bedrijfsomzet, kosten en productontwikkeling. (Mede) verantwoordelijk voor de financiële situatie van het bedrijf, het houden van toezicht hierop. Afhandelen van reserveringen. Het programmeren en organiseren van culturele events. Verantwoordelijk voor verhuur van zaalruimte aan derden (de feesten/ partijen/ events/ vergaderingen/ workshops etc)

1998- 2001
Bedrijfsleider.
(Mede) Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering bij Natuurwinkel “De Oase” en de Natuurwinkel “Oost Watergraafsmeer”
Taken :
· Het runnen van de dagelijkse gang van zaken, Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen personeelsroosters. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Controle van kas.

1990- 1998
Adviesbureau.
Ondernemer: (Zelfstandig) creëren en begeleiden van diverse projecten.
Barcelona: Restaurant “ Pizzamill”, Bar “El Sol”.
Amsterdam: Vegetarisch Restaurant “De Kosmos”, Spiritueel Centrum “OIBIBIO”
Stichting Welzijn Nieuw West “Jongerencentrum “Key West”
Taken :
· Barcelona: (Mede) Verantwoordelijk voor het opzetten van een tweetal bedrijven. Coördinatie van alle voorbereidingen en verantwoordelijk voor de uitvoering.
· Amsterdam: Vegetarisch Restaurant “De Kosmos” Het runnen van de dagelijkse gang van zaken, Werving van personeel. Begeleiden van personeel in uitvoering van taken, samenstellen werkroosters. Afhandelen van reserveringen. Controleren van voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Controle van kas en bijhouden van omzet van het bedrijf en urenadministratie. Het inhoudelijk voorbereiden van dagplanning, werkoverleg en management vergaderingen, het leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de gestelde doelen.

· OIBIBIO: (Mede) Verantwoordelijk voor het creëren van spiritueel centrum OIBIBIO i.s.m. Hr. R.J. Heijn. Ideeën opdoen/ uitwerken. Visie- en beleidsontwikkeling. Voorbereiden en coördinatie bouw/inrichting van het grand café, vegetarisch restaurant, Japanse theetuin en overige zaalruimtes. Bouwbesluiten en inrichtingseisen vaststellen. Inrichting bewerkstellen. Opstellen exploitatiebegroting. Het inhoudelijk voorbereiden van dagelijkse dagplanning, werkoverleg en managementvergaderingen, het leiden van deze bijeenkomsten. Toetsen op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de gestelde doelen.

Opleidingen en cursussen: Opleidingen
· Bankras/Herman Wesselingcollege: MAVO 4, 1970-1974, diploma
· Hendrick de Keyser MTS Weg-en Waterbouwkunde, 1974-1977
· MTS/HTS Amsterdam: Scheikundig Analist MBO/HBO, 1978-1979
· Bedrijfskunde LOI, 1981, certificaat
· Vakbekwaamheid Horeca LOI, 1982, certificaat
· Commerciële economie en retail management, 1992-1996 certificaat (Spanje)
· Sociale hygiëne, 2001, certificaat
· Bedrijfshulpverlener, jaarlijks, certificaat
Talen
· Engels: Mondeling goed, schriftelijk goed
· Spaans: Mondeling goed, schriftelijk goed
· Frans: Mondeling goed, schriftelijk matig
· Duits: Mondeling goed, schriftelijk matig
IT ervaring
· Word, Excel, Dyflexis, Oscar, E-Cash

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Profiel

Ik ben een goed opgeleide bedrijfsleider/ manager/ ondernemer op het gebied van horeca/ retail, recreatie/toerisme en cultuur. Ik ben gepassioneerd over het feit mijn gasten en collega’s een gevoel te geven dat zij zich gezien en gewaardeerd voelen. Ik ben communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, empatisch en betrokken met een gevoel voor humor. Ik ben intelligent en levenslustig met een gezonde werkhouding en als ik me goed heb ingewerkt een heel leuke collega. Ik toon leiderschap en ben stressbestendig. Bovenal heb ik een zeer rijke werk-en levenservaring.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV