Loopbaancoach Amsterdam Martine Pennings

Martine Pennings

Organisatie

Certificatie

Noloc
Nobco
Martine Pennings
Martine is begonnen als trainee bij een grote bank. Daar wilde ze meer achtergrond over de menselijke kant in organisaties. Ze gooide het roer om en begon haar passie te volgen: psychologie. Afgestudeerd kon ze de theorie toepassen in de praktijk. Sinds begin 2015 heeft ze haar eigen bedrijf Meer in je Mars opgericht. Eind 2015 is zij tevens partner van Agathon geworden in Amsterdam en omgeving.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?
Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten
Martine haar grootste talent is om veel mensen op een open en geïnteresseerde wijze te benaderen. Ze is nieuwsgierig, empatisch en vol energie. Ze is altijd benieuwd naar wat mensen drijft, kan zich goed inleven in een ander en heeft een sterke intuïtie. Haar enthousiasme en daadkracht brengt ze graag over op anderen. Ze heeft zich gespecialiseerd in gedragsverandering. Een verandering van gedrag op het werk of studie is niet eenvoudig. Het vergt aandacht, tijd en oefening. Het tempo en de manier van de ander is daarbij leidend om samen kleine stappen vooruit te zetten. Tijdens de coachsessies wisselt ze de gesprekken af met praktische en interactieve opdrachten. Ook gebruikt zij psychodiagnostische testen om inzicht te krijgen in eigenschappen, competenties, interesses en drijfveren.

Mijn Werkgebied
Studie- en beroepskeuze coaching, coaching starters en Young Professionals, loopbaancoaching, begeleiding bij carrière switch, psychologische testafname, intelligentieonderzoek in Amsterdam en omgeving.


Bekijk deze loopbaancoach

Meer loopbaancoaches in Amsterdam