Vacature Commercïeel Medewerker Binnendienst Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Hier draait alles om het leveren van lokaal en seizoensgebonden fruit van de hoogste kwaliteit. Ze besteden veel aandacht aan duurzaamheid bij alles wat ze doen. Als onderdeel van de organisatie sta jij volledig achter deze filosofie. Wat ook tof is; wordt er een fruitmand afgenomen, plant de organisatie een fruitboom in Malawi. Hoe vet is dat?!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Ben jij klaar om een vliegende start te geven aan jouw commerciële carrière? En wil jij bijdragen aan gezondere werkplekken in heel Nederland? En daarbuiten?! Zoek dan niet verder en solliciteer direct op deze functie.Voor de grootste leverancier van kantoorfruit in de Benelux ben ik opzoek naar een enthousiaste en gedreven Commercieel Medewerker Binnendienst.Als Commercieel Medewerker Binnendienst binnen het Salesteam werk je in een klein team aan de groei van de organisatie in de Benelux. Het is jouw taak om mogelijke klanten te benaderen, adviseren en uiteraard ook deals te sluiten. Dagelijks houd je je bezig met telefonische acquisitie, leads opvolgen en het versturen van offertes. Geregeld ga je op bezoek bij de klant. Naast een database met leads ben je zelf pro-actief op zoek naar nieuwe prospects en samenwerkingen. Jij bent als Commercieel Medewerker Binnendienst verantwoordelijk voor het gehele sales trajact van a tot z. Hierin wordt je begeleid door je collega’s en volg je de nodige trainingen. Zo krijg jij volop e ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Goed salaris en gunstige bonusregeling; Training en persoonlijke begeleiding; De mogelijkheid om internationale sales ervaring op te doen; Bijdragen aan een gezonde lifestyle voor werkend Nederland, en daarbuiten; Onbeperkt fruit op kantoor!

Sector: Zakelijke dienstverlening

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren