Vacature Vrachtwagenchauffeur brieven en pakketten parttime Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Teamflex
Bedrijfsprofiel: De opdrachtgever is een groot postbedrijf. Als een van hun medewerkers lever je een belangrijke bijdrage aan hun missie; zorgen dat Nederland blijft draaien. 

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Wil jij rijden op tijden en dagen die jij wilt? Dag-, avond- of nachtdiensten? Weinig stops? Regionaal of nationaal? In deze functie is er van alles mogelijk. Ga direct aan de slag als vrachtwagenchauffeur DC of sorteercentra bij de grootste postvervoerder in Nederland. Voor deze functie ben je minimaal 9 uur per week beschikbaar.

Als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C of CE ben je in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Jij zorgt ervoor dat de rolcontainers op tijd op de werklocaties worden opgehaald en afgeleverd. Een belangrijke taak, want hierdoor blijven de logistieke processen draaien! Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland.  

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - een uitdagende werkomgeving;
- een zelfstandige functie met veel vrijheid;
- tijdige salaris betaling;
- training en scholing;
- betrokkenheid;
- korte lijnen;
- afspraak is afspraak.

Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren