Vacature Klantenservice Medewerker (Incasso) Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Intrum is een bekroond wereldwijd bedrijf op het gebied van financiële dienstverlening, die de Nederlandse markt leidt in ethisch creditmanagement. Van acceptatie tot incasseren, de diensten van Intrum helpen de opdrachtgevers in elke fase van het debiteurenbeheer. Het kantoor kenmerkt zich door een informele en energieke werksfeer. Transparantie en eerlijkheid staan centraal en ambitie wordt bij elk individu altijd aangemoedigd. De organisatie is sinds oktober 2018 gevestigd in een mooi nieuw kantoor in Amsterdam Sloterdijk. De locatie is hierdoor heel centraal gelegen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ben jij gedreven, ambitieus en wil jij graag aan de slag in een grote, wereldwijde organisatie? Lees dan snel verder!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Zoek jij een leuke, diverse uitdaging als Klantenservice Medewerker? En dat op een toplocatie in Amsterdam?Ga jij graag in gesprek met mensen en sta je daarin stevig in je schoenen?Als Klantenservice Medewerker bij Intrum ben je verantwoordelijk voor het telefonische klantcontact en de gehele administratieve afhandeling van de verschillende processen op het gebied van debiteuren- en incassobeheer van ruim 120 diverse klanten. Je behandelt inkomende en uitgaande telefonie van en naar debiteuren en instanties voor opdrachtgevers van Intrum. Door de korte lijnen met zowel debiteuren als opdrachtgevers blijft het werk afwisselend en motiverend. Ook kun jij jouw eigen verantwoording dragen. Verder houd jij je natuurlijk bezig met het innen van vervallen facturen en openstaande incasso's. Ook overleg je met onze opdrachtgevers over de te nemen stappen in het proces en geef je advies omtrent het gerechtelijk traject.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat krijg je er voor terug? Een uitdagende baan als Klantenservice Medewerker (Incasso) bij dé specialist op het gebied van Credit Management met een salaris van € 11,82 per uur. Daarnaast bouw je ook vakantiegeld op wat 8% betreft van jouw salaris. De reiskostenvergoeding is afhankelijk van de afstand van je woonplaats tot Intrum. Echter woon jij buiten de straal van 10 km, dan krijg je een NS-Businesscard of reiskostenvergoeding o.b.v. KM-vergoeding. De keuze is aan jou! Wij vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt als Klantenservice Medewerker (Incasso). Dat doe je bij ons in een professionele en jonge werkomgeving met gedreven collega's. Bij Intrum maken alle medewerkers onderdeel uit van de toekomst van het bedrijf!

Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren