Vacature Medewerker Klantenservice bij NRC Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: NRC Media is gevestigd in een prachtig pand midden in Amsterdam. Het is dan ook handig te weten dat je werk niet met de auto bereikbaar is. Enkel met OV of met de fiets natuurlijk! Eenmaal aangekomen op de juiste verdieping zie je alle afdelingen al druk bezig. Alle muren zijn namelijk van glas. Dit nodigt uit om ook eens een kijkje bij je collega’s te kijken en je te laten inspireren.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Heb jij de drive om de best mogelijke service te leveren? Wil jij je ontwikkelen tot de beste Medewerker Klantenservice en ben je bereid daar de nodige meters voor te maken? Voor NRC Media in hartje Amsterdam zoeken wij een gedreven Medewerker Klantenservice.In de functie van Medewerker Klantenservice beantwoord jij de meest uiteenlopende vragen van abonnees. Zo zijn er klanten die hun geliefde krant niet op tijd hebben ontvangen en kan het ook zo maar zo zijn dat iemand het niet eens is met een geplaatst artikel en daar een opmerking over heeft.Zo zijn er nog vele soorten vragen die je op een dag kunt krijgen als Medewerker Klantenservice. Uiteraard geef jij op al deze vragen duidelijk en helder antwoord en bied jij in iedere situatie een goede oplossing. Zo draag jij bij aan de beste service van Nederland.Als Medewerker Klantenservice ben jij flexibel inzetbaar. De werktijden zijn verdeeld in diensten van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.Voordat je begint wordt je uitgebreid opgeleid tot een volwaardig Medewerker Klantenservice.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris. €11,96 per uur; Reiskostenvergoeding van 29 cent per kilometer (enkele reis); Ruime ontwikkelmogelijkheden met een online Academy en persoonlijke begeleiding; Letterlijk een open organisatie. De muren zijn van glas en nodigen uit om ook eens verder te kijken dan je eigen afdeling.

Sector: Communicatie, reclame, media

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren