Vacature Verhuizers Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Teamflex
Bedrijfsprofiel: Je gaat aan de slag bij één van de grootste verhuisbedrijven in de Randstad die zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen verricht.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Wil jij aan de slag in de verhuisbranche en zorg jij er samen met je collega's voor dat elke klus geklaard word? 

Voor een opdrachtgever in de Randstad zijn wij op zoek naar hard werkende mensen die actief willen zijn als verhuizer en logistiek allround medewerker. Je voert particuliere en bedrijfsverhuizingen uit. Daarnaast kan je ook ingezet worden in de warehouse. Een flexibele instelling is verreisd want geen dag is het zelfde. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie reageer dan snel op deze vacature!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - een uitdagende werkomgeving;
- tijdige salaris betaling;
- training en scholing;
- betrokkenheid;
- korte lijnen;
- afspraak is afspraak.
Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren