Vacature Junior Horeca Medewerker Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Junior Horeca Medewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor: - Mise en place (voorbereidende) werkzaamheden; - Het controleren en aanvullen van diverse koude en warme buffetten; - Debras (opruim) werkzaamheden; - Lichte bar-, kassa- en schoonmaak werkzaamheden; - Het uitserveren drank en gerechten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Hospitality en gastvrijheid zijn het allerbelangrijkste bij RAI Amsterdam. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Ervaring in de branche is geen vereiste. Deze functie is dan ook zeer geschikt voor startende horeca toppers die het horeca vak graag en goed willen leren! Dat je minimaal 17 jaar oud bent en woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde. Voor dat je start als Buffetmedewerker doorloop je een training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden. Daarnaast is het belangrijk dat jij: - De Nederlandse taal goed beheerst en bezoekers in het Engels te woord kan staan. - Super pro-actief bent in je houding en al je werkzaamheden; jij ziet het werk en pakt het op! - Een representatief voorkomen hebt; een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk is jouw standaard!

Sector: Horeca

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren