Vacature Afwasser Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren.
RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair).

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Afwasser vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is vooral achter de schermen van de beursvloer. Om de gastvrije beleving bij de gasten van RAI Amsterdam te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:
- Diverse afwaswerkzaamheden, zoals het sorteren en schoonmaken van serviesgoed;
- Het transporteren (stewarding) van materialen;
- Het schoon- maken en –houden van de spoelkeuken;

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je gaat aan de slag in een inspirerende, internationaal georiënteerde omgeving en komt te werken binnen een gezellig team. Binnen RAI Amsterdam zijn ontwikkelmogelijkheden aanwezig en vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend.
Het aantal uren wat je kan werken in deze functie is op basis van jouw beschikbaarheid en het aanbod aan (oproep) werk wat bij tijdens beurzen kunnen bieden.
Uiteraard zijn zowel mannelijke als vrouwelijke werkzoekenden van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren