Vacature Medewerker Klantenservice - NRC Media Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever NRC Media is gevestigd in het centrum van Amsterdam, achter het Rokin. Binnen de organisatie heerst een informele en ambitieuze sfeer. NRC is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next, nrc.nl en hebben diverse aanverwante activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live. Met kwaliteitsjournalistiek richten zij zich op de beslisser van vandaag en morgen. De lezers van NRC zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Wil jij werken als Medewerker Klantenservice in een prachtig pand in het centrum van Amsterdam? Dan is NRC Media op zoek naar jou! In de functie van Medewerker Klantenservice beantwoord jij de meest uiteenlopende vragen van abonnees. Zo zijn er klanten die hun geliefde krant niet op tijd hebben ontvangen en kan het ook zijn dat een lezer een opmerking heeft over een geplaatst artikel. Zo zijn er nog vele soorten vragen die je op een dag kunt krijgen. Uiteraard geef jij op al deze vragen duidelijk en helder antwoord en bied jij in iedere situatie een goede oplossing.Als Medewerker Klantenservice ben jij flexibel inzetbaar. De werktijden zijn verdeeld in diensten van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voordat je begint, volg je een uitgebreide training zodat je de abonnees de beste service kunt verlenen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij:Een salaris van €12,32 bruto per uur;Reiskostenvergoeding;Leuke incentives;Doorgroeimogelijkheden;Ruime ontwikkelmogelijkheden met een online Academy en persoonlijke begeleiding;Een vaste baan in een inspirerende omgeving.

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren