Vacature Ervaren buschauffeur personenvervoer, Amsterdam Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Personenvervoer_hoofddorpWhats app nummer+31630211846

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming. Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarbij je een prachtige carrière kan opbouwen.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze uitdagende baan als buschauffeur jou perfect op het lijf geschreven.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een prachtige zomerbaan en bij goed functioneren uitzicht op mogelijkheden elders in de regio
Een aantrekkelijk startsalaris van €2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (Dit bedrag is inclusief onregelmatigheidstoeslagen)
Een fulltime of parttime dienstverband
Gemiddeld werk je 24 -32 uur per week
In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid. Wil jij werken voor A-merken zoals Albert Heijn, Connexxion en PostNL? Dan zit je bij Consolid goed.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren