Loopbaancoach Amsterdam Tanya de Wit

Tanya de Wit

Organisatie

Certificatie

Tanya de Wit
Ervaren loopbaancoach en psycholoog met achtergrond in selectie. O.a.gewerkt bij een HR adviesbureau en de Luchtverkeersleiding. Sinds 2002 actief in eigen praktijk. Integer, analytisch, creatief en empathisch. Ik zet mensen graag in hun kracht om vervolgens te zien hoe ze zelf weer hun koers kunnen bepalen.

Waarom een loopbaancoach
Als je geen plezier meer hebt in je werk. Als je bent ontslagen en niet goed meer weet hoe je verder moet. Als je last begint te krijgen van stressklachten en je weer fitter wilt voelen. Als je merkt dat je in je huidige functie je talenten beter wilt benutten en daar werk van wilt maken. Als je een burnout hebt en daar zo snel mogelijk van wilt herstellen. Kortom; als je op de een of andere manier bent vastgelopen in (of zonder) werk en graag weer met plezier en energie wilt functioneren, is het een goed idee om een loopbaancoach in te schakelen.

Mijn werkwijze
Door middel van vragen en opdrachten wordt je in beweging gezet. Je gaat ontdekken hoeveel je zelf eigenlijk al weet en waar jouw specifieke kwaliteiten liggen. Daardoor krijg je vanzelf ook weer meer richting. Ik bied maatwerk en stem de verschillende methodes en modellen die ik tot mijn beschikking heb zorgvuldig af op jouw vraag, behoeften en persoonlijkheid. Met name bij stress en burnout begeleiding maak ik gebruik van up to date wetenschappelijke inzichten. We kijken niet alleen naar de mentale maar ook de fysieke kant van stress en hoe dat op elkaar in werkt. Op die manier leer je wat voor jou de beste manier is om stress te hanteren, ervan te herstellen, het positief te benutten en waar nodig te voorkomen.

Mijn werkgebied
Loopbaanbegeleiding, re-integratie, vitaliteitscoaching, stress & burnout, outplacement en sollicitatiebegeleiding.


Bekijk deze loopbaancoach