Loopbaancoach Amsterdam Rose-Marie Lucas

Even voorstellen

Organisatie

Certificatie

Noloc
Even voorstellen
Mijn naam is Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching in Uithoorn. Als Noloc erkend loopbaanadviseur | studiekeuzecoach | sollicitatietrainer geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière. Na een succesvolle loopbaan als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche heb ik vanaf 2008 heel bewust gekozen voor de rol van loopbaanprofessional. Door mijn vakkundige scholing en Noloc erkenning ben je verzekerd van kwaliteit in coaching en training. Passie voor het professioneel coachen en trainen komt voort vanuit mijn interesse in mensen die meer uit zichzelf, studie of werk willen halen. Beweging en focus aanbrengen. Dat begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten en help je graag vooruit door een nuttige en effectieve bijdrage te leveren bij jouw loopbaan vraag.

Waarom een loopbaancoach
Rooskleurig Coaching biedt jou de coaching en training die je nodig hebt om je loopbaan te sturen. Je kunt hierbij denken aan praktische vragen over beroepskeuze of studiekeuze, als je twijfels hebt over je huidige baan en erachter wilt komen wat je nu echt wilt. Over hoe je carrière maakt en jezelf ontwikkelt, plezier in je werk houdt, de baan vindt die bij je past, tot verbeteren van sollicitatie vaardigheden om je kansen op een baan te vergroten of zelfs ideeën hebt om voor jezelf te beginnen. Het kan ook gaan om een duidelijk afgebakend probleem op het werk zoals ontslag, stress of conflicten met collega’s of leidinggevenden.

Mijn werkwijze
De werkwijze van Rooskleurig Coaching is praktisch en toekomstgericht. Een begeleidingstraject is maatwerk, want bij coachen en trainen gaat het tenslotte om jou! Ervaren is de beste manier om te ondervinden of iets wel of niet bij jou werkt. Het accent ligt op persoonlijke begeleiding en het ondernemen van actie. We starten met een intakegesprek waarin we jouw vraagstelling verhelderen en formuleren wat je wilt bereiken. Dat is de basis voor het maken van een plan van aanpak. Vervolgens ga je actief aan de slag om je persoonlijke doelen te realiseren. In een reeks gesprekken, gecombineerd met huiswerkopdrachten en oefeningen, word je professioneel ondersteund in het proces van ontdekken, versterken en|of ontwikkelen van de competenties die nodig zijn om je eigen loopbaan actief te beheren. Zelfsturing en zelfredzaamheid staan hierbij voorop. Een gesprek duurt doorgaans 1 tot 1 ½ uur en vindt meestal om de 2 of 3 weken plaats. Bij studiekeuze advies doorgaans wekelijks. Afspraken bij mij aan huis of op locatie zijn mogelijk zowel overdag als in de avonduren. Als het voor jou handiger is om vanaf je eigen plek tijd aan coaching of training te besteden, kan je kiezen voor begeleiding per telefoon of Skype, voorafgaand aan een persoonlijke kennismaking [intakegesprek].

Mijn werkgebied
Rooskleurig Coaching is actief is de regio: Amstelland [Uithoorn, De Kwakel, Kudelstaart, Aalsmeer, Amstelveen en groot Amsterdam]; De Ronde Venen [Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude]; Haarlemmermeer [Hoofddorp, Heemstede, Haarlem]; De Bollenstreek [Hillegom, Lisse, Sassenheim, Leiden]; Nieuwkoop [Nieuwveen, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Ter Aar].


Bekijk deze loopbaancoach