Vacature Productiemedewerker PostNL Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: It’s a small world after all. We vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen op het CV te focussen. Meer dan 60.000 mensen met in totaal 124 nationaliteiten zijn verbonden aan In Person en hebben daarom ook een ding gemeen: ze zijn allemaal In Person.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Per direct op zoek naar collega’s voor de distributie gezocht voor PostNL bij het nieuwe depot in Amsterdam Zuidoost!
Iedere dag worden steeds meer online bestellingen gedaan. Hierdoor groeit de logistiek enorm hard en zijn er veel mogelijkheden. Ook bij PostNL! Dus sta jij stevig in je schoenen, heb jij affiniteit met logistiek en ben jij op korte termijn inzetbaar? Lees dan snel verder!
Binnen PostNL zijn er verschillende depots waar verstuurde pakketten worden gesorteerd. De gesorteerde pakketten worden vervolgens door de chauffeurs naar de klanten gebracht. Voordat dat gebeurd, komt jou taak van toepassing; jij ondersteund namelijk de chauffeurs en collega’s binnen het pand om alle pakketten op de tijd bij de juiste chauffeur te krijgen. Hierbij moet je vooral denken aan het helpen bij vragen van chauffeurs. Bijvoorbeeld bij het inloggen van de handterminals, de status van de verzending, vragen over eventuele wijzigingen van een verzending of juist het herstellen van beschadigde zendingen. Ook zullen chauffeurs verkeerde zendingen bij hun dock krijgen, aan jou de taak om te kijken welke chauffeur deze wel moet meenemen.
Zoals je leest zal je veel taken en verantwoordelijkheden krijgen, dit moet ook in een rap tempo. Dit betekend ook dat je conditie op pijl moet zijn, je bent namelijk veel in beweging tijdens je dienst.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Zelfstandige baan met veel verantwoordlijkheden;
- Een baan tussen de 12 en 30 uur per week;
- Werktijden tussen 07:00 uur en 13:00 uur;
- Een goed salaris
- Een flexibele (bij)baan, zodat je ook privé leuke dingen kunt blijven doen;
- Werken met leuke collega’s;
- Veel doorgroeimogelijkheden.
Mijn naam is Giulia de Groot, recruiter voor deze leuke vacature van PostNL, ben je geintereseerd of heb je vragen? Dan kun je mij bereiken op 020 7183848.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren