Vacature Keukenhulp Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: It’s a small world after all. We vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen op het CV te focussen. Meer dan 60.000 mensen met in totaal 124 nationaliteiten zijn verbonden aan In Person en hebben daarom ook een ding gemeen: ze zijn allemaal In Person.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Support Medewerker Keuken vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. In deze functie kan jij op diverse locaties binnen RAI Amsterdam werken, zoals in de productiekeuken, in de keuken van het Grand Café, maar ook ‘achter’ een buffet waarbij je bijvoorbeeld broodjes klaar maakt en de gasten uitleg geeft over het menu .
Werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn;
- Het, onder begeleiding, uitvoeren van eenvoudige handelingen in de warme & koude keuken en patisserie. Denk hierbij aan het wassen van groentes en fruit, het beleggen van broodjes, het correct presenteren en klaarzetten van diverse etenswaren;
- Het uitvoeren van eenvoudige handelingen in de verschillende restaurants en voor banqueting;
- Het schoonmaken van de werkomgeving;
- Verder onderhoud jij contact met de bezoeker, sta jij hen te woord en draag jij bij aan de hospitality beleving van de gast!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: 21 jaar en ouder € 10,04 + opbouw vakantie uren en vakantiegeld;
20 jaar €9,04 + opbouw vakantie uren en vakantiegeld;
19 jaar €8,04 + opbouw vakantie uren en vakantiegeld;
18 jaar €7,03 + opbouw vakantie uren en vakantiegeld;
Ben jij de keukenhulp die wij zoeken? Reageer dan nu op deze leuke vacature! Mijn naam is Ilse van Velthuyzen, recruiter van deze vacature. Heb je vragen? Dan kun je mij bereiken op 020 7183848

Sector: Horeca

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren