Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - Amsterdam Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Simon Loos is sinds 1938 al actief in de transport en is een echt familiebedrijf. Dit merk je direct aan de sfeer. Ze zijn mensgericht en bieden doorgroeimogelijkheden door middel van coaching en opleiding. Tijdens je start word je goed begeleid en volg je een inwerktraject. Simon Loos streeft naar vaste dienstverbanden voor hun medewerkers. In de jaren hebben zij mooie langdurige samenwerkingen opgebouwd met klanten en daar zijn zij zeer trots op!Bepaalde kenmerken van Simon loos zijn kwaliteit, vernieuwend en betrouwbaar. Daarnaast zijn zij continue bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk hierbij aan zuinig rijden, het efficiënt roosteren van medewerkers, vernieuwen in technieken en gebouwen.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Wil jij bij een familiebedrijf werken met een groot modern vrachtwagenpark, flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!Transport is waar het allemaal begonnen is bij Simon Loos. Met hun jaren lange ervaring in de branche weten zij als geen ander hoe je klanten optimaal bedient. Het gaat goed met Simon Loos en daarom zoeken we veel nieuwe vrachtwagenchauffeurs CE door heel Nederland! Als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos heb je alle mogelijkheden bij een sociale, stabiele en professionele werkgever. Met ruim dertig vestigingen en standplaatsen is er altijd wel een plaats voor jou in de buurt.Het leuke van werken bij Simon Loos is dat ze graag met je meedenken over het indelen van je werkweek. Ideaal om te combineren met je privé leven! Als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos kun je ook lekker veel uren maken, gemiddeld 12 uur op een dag. Je bent veel in beweging en komt op mooie plekken overal in het land. Het laden en lossen behoren tot een groot deel van je takenpakket en je voelt je uiteraard verantwoordelijk voor je vrachtwagen en bijbehorende vracht.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: CAO Beroepsgoederenvervoer;Na een half jaar oriënteren en goed functioneren kom je op contract bij Simon Loos;Salaris: D0 €2069,43 – D6 €2584,93 bruto o.b.v. 40 uur (excl. toeslagen);Overuren 130%;Toeslagen zaterdag 150% en zondag 200%;Verblijfskosten;Werken met moderne, ergonomische vrachtwagens.

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren