Vacature Vrachtwagenchauffeur C - Sligro Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: 100 jaar geleden bezorgde onze opdrachtgever zijn goederen nog met paard en wagen. Maar inmiddels is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een modern transportbedrijf. Met een wagenpark van 350 vrachtwagens bezorgt onze opdrachtgever dagelijks tal van goederen voor verschillende klanten. De focus ligt op de winkel- en horecadistributie. Je aanstaande collega’s waarderen de persoonlijke, no-nonsens bedrijfscultuur.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Je start vroeg in de ochtend (starttijd ligt tussen 04:00 - 06:00 uur) vanaf je standplaats je werkdag als Chauffeur Sligro. Van de transportcoördinator ontvang je de route voor deze dag. Met een vrachtwagen vol goederen ga je één voor één je (vaste) klanten af om hun voorraad weer bij te vullen. Je laadt vaak zware goederen uit, dus het is belangrijk dat je in goede conditie bent.Dan is het moment daar: je moet met de vrachtwagen keren in één van de smalle straatjes van de grote drukke stad. Als jij moeiteloos de vrachtwagen in z’n achteruit zet en met een mooie lus weet uit te steken, ben je geknipt voor de functie als Chauffeur Sligro. Op de rustige momenten werk je je administratie bij zodat onze opdrachtgever weer helemaal up to date is.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer:Een salaris; tussen de €1800 - €2400 per maand op basis van 40 uur per week (exclusief toeslagen waarbij je je salaris een enorme boost kunt geven);Na 3 maanden bouw je pensioen op.Wij streven naar een ultieme samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever. Zit jij helemaal op je plek en is de opdrachtgever ook enthousiast over jou? Dan bestaat de kans dat jij na zes maanden een handtekening mag zetten onder een vast contract!

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren