Vacature Facilitair Medewerker Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren.RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair)

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Zelfstandig Medewerker Facilitaire Zaken vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is zowel op de beursvloer als achter de schermen van deze beursvloer. Jij zorgt er voor dat de exposanten en standhouders tijdens beurzen aan niets ontbreekt op facilitair gebied.Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor: - Het uitzetten van stand locaties op de beursvloer en opstellingen van vergaderlocaties;- Het bevoorraadden van stands en verwerken van de emballage; - Onderhoud van materialen en beheren van het magazijn; - Het uitvoeren Lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Het aantal uren wat je kan werken als facilitair medewerker is op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid en het aanbod wat wij op dat moment kunnen bieden. Klinkt dit als de perfecte (bij)baan voor jou? Mail dan naar: rai@inperson.nl of bel naar: 0623862164.

Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren