Vacature Buschauffeur personenvervoer, Amsterdam Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Personenvervoer_hoofddorpWhats app nummer+31630211846

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Je kunt verschillende redenen hebben om buschauffeur te willen worden. Je zit graag op de weg, maar ook op een plek met veel verantwoordelijkheden. Je bent een heer/dame in het verkeer, maar zeker richting je passagiers. Je bent stressbestendig, maar houdt wel van uitdagingen. Je hebt een scherpe blik op de weg, maar ook op je eigen toekomst.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

(Rijbewijs D? Wel of geen ervaring op de bus? Je bent meer dan welkom bij Consolid als buschauffeur.)

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een salaris van €2600 bruto op basis van fulltime dienstverband. Dit bedrag is inclusief onregelmatigheidstoeslagen.
Een fulltime of parttime dienstverband
Gemiddeld werk je 24 tot 36 uur per week
In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid. Wil jij werken voor A-merken zoals Albert Heijn, Connexxion en PostNL? Dan zit je bij Consolid goed.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren

Gerelateerde vacatures