Vacature Supermarktmanager Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Aldi is nog altijd druk bezig met een grootschalige moderniseringsoperatie. In een hoog tempo worden vestigingen onder handen genomen en waar mogelijk kiest Aldi voor grotere, modernere winkelpanden, waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op het versassortiment.Aldi houdt zich niet alleen druk bezig met de groei van haar winkels, ook dragen zij bij aan goed milieu! Zij hebben als doelstelling de broeikasgassen tegen 2021 met 40 procent te verlagen. Om dit te behalen hebben zij al hun winkels en kantoren onder andere op 100% groene stroom aangesloten.Ook de concurrentie voelt de groei van Aldi. De strijdt wordt steeds groter en groter. Een leuke, maar vooral spannende periode waar jij als supermarktmanager deel van kan uitmaken.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als supermarktmanager ben jij een motivator en inspirator, maar vooral een leider die het beste weet te halen uit zijn team. Je hebt een winners mentaliteit en doelstellingen zijn voor jou een minimum, jij gaat namelijk voor het aller beste resultaat! Ook werk je efficiënt, waardoor je het overzicht weet te bewaken.Daarnaast:Weet jij een passende oplossing te bedenken voor de problemen in het proces;Krijg jij energie van het operationeel ondersteunen van de winkel;Weet jij de winkel aantrekkelijk te presenteren;Werk jij graag in hoge mate van zelfstandigheid.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een organisatie die investeert in haar formule en medewerkers;Door de vele veranderingen kan jij je als supermarktmanager sterk ontwikkelen en groeien in de organisatie;Een mooi gewaardeerd instapsalaris van €3000,- tot €3600,- afhankelijk van jouw ervaring;Met meer dan 500 filialen is er altijd een filiaal dicht bij jou in de buurt.

Sector: Detailhandel, winkel

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren