Vacature Allround KPN Monteur Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Aan de hand van je eigen planning, bezoek je met je KPN bedrijfswagen een diversiteit aan klanten thuis. Je zorgt ervoor dat klanten verbonden worden, zijn en blijven. Dit doe je vooral door het aansluiten van klanten op hét netwerk van Nederland. Daarnaast geef je passend advies over de diensten en producten van KPN. Jij anticipeert en ziet commerciële kansen ten dienste van de klant. En het belangrijkste, jij lost de storingen op zodat iedereen overal en altijd verbonden is en blijft.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Allround Monteur bij KPN zorg jij dat onze klanten altijd en overal gebruik kunnen (blijven) maken van ons netwerk. Om onze miljoenen klanten in verbinding te brengen en te houden met het netwerk van Nederland. Bij onze klant thuis of onderweg en dit allemaal in jouw eigen regio! Dat is de wereld van KPN. Samen met zo’n 20 collega’s vorm je een team, waarvoor geen enkel probleem onoplosbaar is. Je werkt individueel én hebt onderling regelmatig contact. In de huidige situatie waarin we ons nu verkeren zal dit veelal via een Teams-overleg gaan. Door jouw vakmanschap, los jij storingen op, sluit jij klanten aan en geef jij passend advies. Iedere 4 weken treffen we elkaar in een werkoverleg. Jij zorgt dat KPN klanten verbonden worden, zijn en blijven zodat ze altijd en overal gebruik kunnen maken van ons netwerk.Klanten gebruiken iedere dag het KPN-netwerk: direct of indirect. Op veel meer manieren dan je waarschijnlijk in eerste instantie denkt! Mooi om hier eens even bij stil te staan. Wij zijn erg trots op het betrouwbare netwerk van KPN. Met onze smartphone hebben we de wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je samen met 1200 andere Allround Monteurs om het leven leuker, vrijer en gemakkelijker te maken. Voor onze 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Als jij er voor kiest de mooie stap te zetten om Allround Monteur bij KPN te worden zorgen wij dat je volledig wordt opgeleid. Wij betalen alle opleidingskosten én voorzien jou tijdens de opleiding van een bedrijfsauto en andere benodigdheden om de opleiding en je werkzaamheden op de enige juiste manier te kunnen uitvoeren. Wat KPN jou biedt bestaat uit het volgende:Een bruto uurloon van € 13,13;De mogelijkheid om binnen één jaar door te stromen naar een schaal hoger inclusief bijbehorende loonsverhoging;De mogelijkheid om na één jaar in dienst te komen bij KPN;Een opleidingsbudget van € 1.500 per jaar (in te zetten naar keuze);Begeleiding van een ervaren collega die je graag helpt om je verder te ontwikkelen;Een volledig doorbetaalde training ter waarde van € 13.500 waarbij je diverse certificaten behaalt ;Een eigen KPN bedrijfswagen, een tablet, een mobiele telefoon, een gereedschap set en meetapparatuur;Maaltijdvergoedingen indien van toepassing;Koffiegeld.

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren