Vacature Financieel Administratief Medewerker Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Reality Outdoor is een ervaren full service mediabureau en exploitant. Het bereiken van jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar is daarbij een van onze specialiteiten. Reality Outdoor is van oudsher marktleider op het gebied van wildplak(zuilen) en affichage. Vanuit deze rol zijn wij doorgegroeid tot een leidende speler op het gebied van out of home campagnes. De bekendste vormen in Nederland zijn Abri’s, driehoeksborden, billboards en reclamemasten. Ook zijn hier de laatste jaren veel digitale vormen van adverteren bijgekomen. Vooral in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag en Eindhoven worden veel mogelijkheden geboden om op drukke locaties te adverteren. Denk dan aan stadscentra, stations, winkelcentra, parkeergarages en aan de omliggende provinciale wegen. Vanwege verdere professionalisering van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de financiële administratie.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie voor meerdere BV’s. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van correcte betalingen en voor een inzichtelijke financiële administratie. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: · Het boeken van alle facturen· Het verrichten van betalingen· Het beheer van debiteuren/crediteuren en grootboek . Het financieel archief en financiële verslaglegging

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;. 24 vakantiedagen (bij full time dienst verband);. Een tijdelijk contract, met vooruitzicht op verlenging of vaste aanstelling.. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (cursussen). Werken voor klanten als Sony Music, Alda Nederland, Agents After All, Friendly Fire, Mojo Concerts en vele andere.. En natuurlijk een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s.

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren